Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2010. Február 02. 08:12, kedd | Helyi
Forrás: Nyugathír

37 intézményben 200 milliós felújítást végzett el a győri Inszol

37 intézményben 200 milliós felújítást végzett el a győri Inszol

Az elmúlt évben közel 200 millió forint értékű felújítási, karbantartási munkát végzett el az INSZOL Zrt. a győri iskolák, óvodák épületein. A vállalat str

A Farkas József Csaba osztályvezető által irányított ágazat munkatársai az oktatást, képzést szolgáló épületek napi műszaki problémáinak megoldása mellett többmilliós beruházások tervezésével, kivitelezők pályáztatásával, a vállalt feladatok teljes körű lebonyolításával foglalkoznak. A felkéréstől a sikeres műszaki átadásig tartó projektek változatos munkával látják el az INSZOL csapatát.
Az elmúlt egy évben akadálymentesítő rámpákat építettek, nyílászárókat, fűtőtesteket cseréltek, vizesblokkokat újítottak fel, burkoltak és festettek az INSZOL munkatársai, vállalkozó partnerei. Fotónkon egy nemrégiben befejezett, rendhagyó munka eredménye látható, a szakemberek a Vágóhíd utcai óvoda kézi üzemelésű ételliftjét alakították át villamos meghajtásúvá.
A funkcióbővítést, az energiafogyasztás csökkentését, a gyerekek és az intézményekben dolgozók komfortérzetének növelését szolgáló, az INSZOL Zrt. által elvégzett beruházások, fejlesztések 2009-ben 37 oktatási intézményt érintettek.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 09:13, péntek | Helyi

Laptopokat kapnak az 5., 6. és 9. osztályosok

Csaknem kétszázezer notebookot osztanak ki az általános és középiskolákban, így összesen már mintegy 450 ezer diák tanulhat a költségvetési forrásból beszerzett eszközökön.

2024. Április 26. 08:14, péntek | Helyi

Kínai kábelgyártó költözik Kisbérre, 150 dolgozóra van szükségük

A kínai Fiberhome Magyarországon hozza létre legnagyobb európai bázisát, ahol optikai kábeleket fog gyártan. Körülbelül 150 új munkahelyet teremt a beruházás.

2024. Április 26. 07:11, péntek | Helyi

Ingolstadtból igazol új vezetőt a győri Audi

A pénzügyi pozíciót érinti a változás.

2024. Április 25. 09:16, csütörtök | Helyi

Egy lépésre a bajnoki döntőtől a Serco Uni-Győr

Győzelemmel kezdte az elődöntőt a Serco-Uni Győr a női kosárlabda bajnokságban. Cziczás László csapatától így már csak egy lépésre a bajnoki döntő.