Városlista
2020. szeptember 28, hétfő - Vencel

Hírek

2012. Április 24. 07:25, kedd | Bulvár
Forrás: STOP / Sonline.hu

380 köbcentis melleivel már a kifutón domborít VV Seherezádé

380 köbcentis melleivel már a kifutón domborít VV Seherezádé

A Való Világ játékosai domborítottak egy különleges ruhabemutatón a Kaposvár Szépe 2012 szépségverseny felvezetésében és szüneteiben.

A televíziós reality jól ismert szereplői közül részt vett a rendezvényen a villa egykori fura lánya, a teljes külső átalakuláson átesett, VV Annamari, a már műsorvezetőként is dolgozó VV Anikó, a jogász pályától kis híján eltanácsolt VV Eszter, valamint a "szenvedélyes nő" kategóriában szereplő Seherezádé is.

A legutóbbi Való Világ szőke játékosa az elmúlt hetekben cseréltette ki 310 köbcentis, veszélyes anyagokat is tartalmazó PIP implantátumát 380 köbcentis nagyságúra.

Sonline.hu / STOP

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 28. 18:25, hétfő | Bulvár

Árvaházakban nevelkedett, ma ő mutat példát sorstársainak - FOTÓK

Balszerencsék sorozata kísérte végig Szilágyi Vilmos első hat évét, de a sokak számára elképzelhetetlen mélységekből is sikerült visszakapaszkodnia.

2020. Szeptember 27. 07:00, vasárnap | Bulvár

Diéta Percek: Souvlaki tzatzikivel - VIDEÓ

Szeretitek a görög konyhát? Mert ebben a videóban Varga Feri souvlakit dog készíteni tzatzikivel. Ahogy azt Görögországban szokták! Jó szórakozást és jó főzést!

2020. Szeptember 26. 18:00, szombat | Bulvár

Andonik 4s vendége Kefír (V-Tech) - VIDEÓ

Egy rendhagyó Andonik 4s a Balaton partjáról. Mi volt Kefír első balatoni emléke? Hogy indult zenei karrierje? Erről mesélt nekünk a műsorban

2020. Szeptember 26. 14:00, szombat | Bulvár

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben

Tortával ünnepelték a negyvenéves Golo nevű hím gorillát a Budapesti Állatkertben, az emlős születésnapja vasárnap lesz, de az intézmény gondozói már pénteken felköszöntötték az ünnepeltet