Városlista
2021. január 24, vasárnap - Timót

Hírek

2019. Szeptember 17. 13:52, kedd | Belföld

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

A 42 éves Obreczán Erikát választották a Miss Popo fenékszépségverseny győztesének.

A hétvégén a Lupa-tónál tartották a Miss Popo szépségversenyt, amelyre formásabbnál formásabb idommakkal megáldott hölgyek jelentkeztek. Mindegyik versenyző tangában vonult végig, a közönség, illetve a zsűri pedig pontozott.

Ami Brazíliában tradíció, az Magyarországon attrakció. Szerencsések voltak azok az urak, akik szombaton a Lupa-tónál élvezték a lemenő nap fényét, ugyanis testközelből mustrálhatták a tangára vetkőzött hölgyek formás hátsóit úgy, hogy még csak zavarban sem kellett lenniük, hiszen pont ez a volt a feladatuk: döntsenek arról, hogy kié a legformásabb popó. A mezőny java csinos huszonévesekből állt.

A zsűri a 42 éves Erikát, a közönség pedig a 38 esztendős Gabriellát kiáltotta ki győztesnek.

Jakab Gabriella (középen) és Obreczán Erika (jobb szélen) - Fotó: © Bakos Gábor

A mustra nyertese, Obreczán Erika egy kicsit félt a kora miatt, álmában sem gondolta volna, hogy őt választják meg popókirálynőnek.

„Azt gondolom, hogy a szép popsihoz jó genetika és egy jó edző kell. Egy ismerősöm szólt, hogy induljak el a versenyen. Gondoltam, az én korosztályom is megmutathatná magát. Egy picit féltem, amikor végignéztem a mezőnyön, hiszen az átlaghoz képest talán dupla korú vagyok. Most sokkal erősebbnek érzem magam. Egyelőre fel sem fogtam, hogy nyerhettem."

Forrás: borsonline.hu; life.hu

Kép: © Bakos Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2021. Január 24. 18:02, vasárnap | Belföld

A nyugdíjakban januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés

Idén januártól megjelent a 3 százalékos nyugdíjemelés a nyugellátásokban; a költségvetési törvény 3 százalékos inflációt jelez előre 2021-re,

2021. Január 24. 17:00, vasárnap | Belföld

Szijjártó: nemzeti érdek az oltás menetének felgyorsítása

Magyarországnak nemzeti érdeke a koronavírus elleni oltás menetének felgyorsítása - fogalmazott a külgazdasági és külügyminiszter a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

2021. Január 24. 12:04, vasárnap | Belföld

Ismét téliesebb útviszonyokra kell számítani

Vasárnaptól visszatér a télies időjárás, ezért a közútkezelő munkatársai már szombat estétől elkezdték a szükséges helyeken a megelőző sószórási munkákat, s azokat folyamatosan végzik

2021. Január 24. 10:10, vasárnap | Belföld

Meghalt 64 beteg, 1257-tel nőtt a fertőzöttek száma

Meghalt 64, többségében idős, krónikus beteg, és újabb 1257 magyar állampolgárnál mutatták ki a koronavírus-fertőzést Magyarországon - közölte a koronavirus.gov.hu vasárnap.