Városlista
2021. szeptember 16, csütörtök - Edit

Hírek

2019. Szeptember 17. 13:52, kedd | Belföld

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

A 42 éves Obreczán Erikát választották a Miss Popo fenékszépségverseny győztesének.

A hétvégén a Lupa-tónál tartották a Miss Popo szépségversenyt, amelyre formásabbnál formásabb idommakkal megáldott hölgyek jelentkeztek. Mindegyik versenyző tangában vonult végig, a közönség, illetve a zsűri pedig pontozott.

Ami Brazíliában tradíció, az Magyarországon attrakció. Szerencsések voltak azok az urak, akik szombaton a Lupa-tónál élvezték a lemenő nap fényét, ugyanis testközelből mustrálhatták a tangára vetkőzött hölgyek formás hátsóit úgy, hogy még csak zavarban sem kellett lenniük, hiszen pont ez a volt a feladatuk: döntsenek arról, hogy kié a legformásabb popó. A mezőny java csinos huszonévesekből állt.

A zsűri a 42 éves Erikát, a közönség pedig a 38 esztendős Gabriellát kiáltotta ki győztesnek.

Jakab Gabriella (középen) és Obreczán Erika (jobb szélen) - Fotó: © Bakos Gábor

A mustra nyertese, Obreczán Erika egy kicsit félt a kora miatt, álmában sem gondolta volna, hogy őt választják meg popókirálynőnek.

„Azt gondolom, hogy a szép popsihoz jó genetika és egy jó edző kell. Egy ismerősöm szólt, hogy induljak el a versenyen. Gondoltam, az én korosztályom is megmutathatná magát. Egy picit féltem, amikor végignéztem a mezőnyön, hiszen az átlaghoz képest talán dupla korú vagyok. Most sokkal erősebbnek érzem magam. Egyelőre fel sem fogtam, hogy nyerhettem."

Forrás: borsonline.hu; life.hu

Kép: © Bakos Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2021. Szeptember 16. 17:09, csütörtök | Belföld

Rengetek szivart találtak egy kubai utasnál Ferihegyen

Egy utas poggyászaiban 1400 szivart találtak a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren - közölte a Nemzeti Adó- és Vámhivatal csütörtökön az MTI-vel.

2021. Szeptember 16. 15:04, csütörtök | Belföld

Virológus: bármelyik vakcina jobb, mint az oltatlanság

Bármelyik vakcina jobb, mint az oltatlanság, ez egyértelmű a statisztikákból - jelentette ki Rusvai Miklós virológus csütörtökön az M1 csatornán.

2021. Szeptember 16. 14:01, csütörtök | Belföld

A 80 éve született Albert Flóriánra emlékeztek

Albert Flórián csak az Aranycsapat tagjaihoz mérhető a magyar labdarúgásban - mondta id. Lomnici Zoltán, az Aranycsapat Testület elnöke azon az eseményen,

2021. Szeptember 16. 12:04, csütörtök | Belföld

Ferenc pápa: megérintett a magyarok ökumenikus szellemisége, családvédelme és környezettudatossága

A magyarok számos értékéről beszélt Ferenc pápa a Szlovákiából a Vatikánba tartó repülőúton az őt kísérő újságírókkal folytatott kötetlen beszélgetésen,