Városlista
2022. január 23, vasárnap - Zelma

Hírek

2019. Szeptember 17. 13:52, kedd | Belföld

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

42 éves nő nyerte meg a fenékszépségversenyt

A 42 éves Obreczán Erikát választották a Miss Popo fenékszépségverseny győztesének.

A hétvégén a Lupa-tónál tartották a Miss Popo szépségversenyt, amelyre formásabbnál formásabb idommakkal megáldott hölgyek jelentkeztek. Mindegyik versenyző tangában vonult végig, a közönség, illetve a zsűri pedig pontozott.

Ami Brazíliában tradíció, az Magyarországon attrakció. Szerencsések voltak azok az urak, akik szombaton a Lupa-tónál élvezték a lemenő nap fényét, ugyanis testközelből mustrálhatták a tangára vetkőzött hölgyek formás hátsóit úgy, hogy még csak zavarban sem kellett lenniük, hiszen pont ez a volt a feladatuk: döntsenek arról, hogy kié a legformásabb popó. A mezőny java csinos huszonévesekből állt.

A zsűri a 42 éves Erikát, a közönség pedig a 38 esztendős Gabriellát kiáltotta ki győztesnek.

Jakab Gabriella (középen) és Obreczán Erika (jobb szélen) - Fotó: © Bakos Gábor

A mustra nyertese, Obreczán Erika egy kicsit félt a kora miatt, álmában sem gondolta volna, hogy őt választják meg popókirálynőnek.

„Azt gondolom, hogy a szép popsihoz jó genetika és egy jó edző kell. Egy ismerősöm szólt, hogy induljak el a versenyen. Gondoltam, az én korosztályom is megmutathatná magát. Egy picit féltem, amikor végignéztem a mezőnyön, hiszen az átlaghoz képest talán dupla korú vagyok. Most sokkal erősebbnek érzem magam. Egyelőre fel sem fogtam, hogy nyerhettem."

Forrás: borsonline.hu; life.hu

Kép: © Bakos Gábor

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 22. 18:04, szombat | Belföld

Folyamatosan bővül a magyar futárszolgáltatás piaca

Folyamatosan bővül a magyarországi futárszolgáltatás piaca, főként az e-kereskedelem fejlődésére alapozva Bíró Koppány Ajtony, a Magyarországi Logisztikai Szolgáltató Központok Szövetségének (MLSZKSZ) főtitkára szerint.

2022. Január 22. 16:00, szombat | Belföld

Rekordot döntött a kastélyok és várak látogatottsága tavaly Magyarországon

Minden eddiginél többen látogatták a magyarországi kastélyokat és várakat 2021-ben, a tavalyi öt után az idén tíz új létesítményt nyitnak meg a nagyközönség számára

2022. Január 22. 13:57, szombat | Belföld

A magyar kultúra napja - Petőfi eredeti verseit, leveleit is elérhetővé teszi online a PIM

Petőfi eredeti verseit, leveleit, portréit, köteteit, a hozzá köthető relikviákat és műalkotásokat, valamint egy konferenciakötetet is elérhetővé tesz a Petőfi Irodalmi Múzeum (PIM) a magyar kultúra napja alkalmából.

2022. Január 22. 10:55, szombat | Belföld

Figyelmeztetés! Tilos hókotrót előzni

Tilos hókotrót előzni - erre hívta fel a figyelmet a Magyar Közút Nonprofit Zrt. pénteken közleményében, megjegyezve, az elmúlt időszak havazásainál több baleset is történt a havat eltakarító járművek előzése miatt.