Városlista
2024. június 13, csütörtök - Antal, Anett

Hírek

2020. Január 20. 14:26, hétfő | Bulvár

45 perccel kezdés előtt mondta le koncertjét Madonna

45 perccel kezdés előtt mondta le koncertjét Madonna

Madonna korábbi sérülésére hivatkozva mondta le legutóbbi lisszaboni koncertjét a kezdés előtt 45 perccel.

„Sajnálattal közöljük, hogy Madonna nem tud fellépni ma este” – állt abban az e-mailben, amit 19:45-kor írtak a 20:30-kor kezdődő koncert előtt a szervezők. Vasárnap Lisszabonban lépett volna fel Madonna, de egy korábbi sérülésre hivatkozva le kellett mondania a show-t. A közösségi médiás felületein is írt bár bocsánatkérő sort:

„Sajnálom, hogy le kellett mondanom a mai koncertet, de a testemre kellett hallgatnom és pihennem kellett” – írta. Egyébként ez már a nyolcadik eset, hogy a 61 éves Madonna fellépést mond le a futó, Madame X elnevezésű turnéján. Ezúttal nem szólt arról, milyen sérülés miatt mondja le a fellépését, de novemberben San Franciscóban például azt mondta a közönségnek, hogy szalagszakadása van és fáj a térde. Múlt héten a közösségi médiában közzétett videóján látható, hogy mindkét térdén kötést visel.

A turné jelenlegi szakasza január 12-én kezdődött a portugál Coliseu Dis Recreiosban, azon még jókedvűnek tűnt az énekesnő, de szombaton is fellépett – mondta el a BBC riporterének a stáb egyik tagja. Amúgy kedden lesz még egy fellépése Lisszabonban, arra elvileg készül.

Forrás: origo.hu

Fotó: AP

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 08. 09:17, szombat | Bulvár

Virrasztás Tompos Kátya emlékére Budapesten

2024. Június 01. 08:15, szombat | Bulvár

Cápa a Balatonban? Egy Tiktot videó keltett riadalmat, volt, aki a nyaralását is lemondta

Az elmúlt napokban hatalmas port kavart egy videó, amelyen állítólag egy cápa hátuszonya látható a Balaton vizében – írja a sonline.hu.

2024. Május 30. 06:00, csütörtök | Bulvár

Helikopter-emlékművet avattak Veszprém mellett

2024. Május 28. 14:03, kedd | Bulvár

Mészáros Lőrinc betegszállító kisbuszt adományozott a bicskei szociális intézménynek

Mészáros Lőrinc - magánemberként - speciális betegszállító kisbuszt adományozott kedden a bicskei Egyesített Családsegítő és Gondozási Központ - Kapcsolat Központnak.