Városlista
2021. április 20, kedd - Konrád, Tivadar

Hírek

2013. November 03. 17:21, vasárnap | Helyi
Forrás: infogyor.hu/WK

5 dolog, amiért utálják Berki Krisztiánt

5 dolog, amiért utálják Berki Krisztiánt

Az Édes élet sztárja, a Fradi egykori vezére Berki Krisztián igencsak megosztja a közvéleményt. Az biztos, hogy az újdonsült testépítő hatalmas ellentáborral rendelkezik. Bár valószínűleg, majdnem ugyanakkora, főleg női rajongótáborral is. Első sorozatunkban, azt elemeztük ki, vajon miért utálják ilyen sokan Berki Krisztiánt.

1. Tapasztalatlanul került a Ferencváros csapatának vezető szerepébe. Intézkedéseit a szurkolók ellenszenvesnek találták, transzparenseket készítettek, amiket azt állt:,,Berki takarodj!” Bevezette a szurkolói kártyát, a Fradi büntetéseit, a szurkolókon keresztül próbálta visszanyerni.

2. Neki a tilosban parkolás, a kerékbilincs nem ad okot aggodalomra. Csupán azt jelenti, hogy van egy új fotó téma, és idő arra, hogy ebédeljen.

3. Miután megszületett kislánya Berki Natasa Zselyke, visszautazott Söldenbe, közben Pamela a kórházba pihente ki a kilenc órás vajúdást.

4. Berki Krisztián sokak számára azért ellenszenves, mert túl sokat foglalkozik önmagával, és szívesen kérkedik méreg drága autóival és életvitelével.

5. Amikor Pamelával ismerkedtek két randevúval is felültette a reménykedő lányt.

FOTÓ - INSTAGRAM @BERKIKRISZTIAN

Ezek érdekelhetnek még

2021. Március 02. 14:59, kedd | Helyi

Építkezik? Felújít? Szakértő segítség -Elágazás Kft.

Hogy, miért válasszon Bennünket ha építkezni vagy felújítani szeretne?

2021. Február 19. 10:25, péntek | Helyi

Z&GY Kft- A tető fejfedője!

A Z&GY Kft. 2009 óta foglalkozik bádogos és tetőfedő anyagok forgalmazásával, Győrben a Malomszéki u. 3 szám alatt.

2021. Április 20. 16:00, kedd | Belföld

A javuló járványügyi adatokban már az oltások hatása is közrejátszik

A javuló járványügyi adatokban már az oltások hatása is közrejátszik, a vakcinák iránt egyre nő a lakosság bizalma és igénye - mondta az országos tisztifőorvos az operatív törzs online sajtótájékoztatóján kedden.

2021. Április 20. 15:00, kedd | Életmód

A halálozások csökkentése érdekében végzett kutatásokat három vidéki egyetem

Egy csaknem másfél milliárd forint értékű, négy éven át három vidéki egyetemen zajló, a leginkább halálos betegségek túlélési esélyét növelni hivatott kutatási projekt lezárultáról adott hírt a Pécsi Tudományegyetem.