Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2010. Október 31. 07:49, vasárnap | Sport
Forrás: HírTV

50 éves lett az évszázad gólszerzője

50 éves lett az évszázad gólszerzője

Szombaton 50 éves Diego Maradona, világbajnok argentin labdarúgó. 16 évesen került a felnőtt élvonalbeli csapathoz, az Argentinos Juniorshoz, ahol öt szezont játszott. Ezután a legnagyobb klubnak számító Boca Juniors igazolta le. Majd követ

A válogatottban 17 évesen, Magyarország ellen mutatkozott be, 1986-ban megnyerte a világbajnokságot, a torna aranylabdásának választották. Öt gólt szerzett, ebből Anglia ellen a két leghíresebbet: az egyik a kezezős találata volt, amelyre később csak annyit jegyzett meg, Isten keze volt, a másikat pedig később az évszázad góljának választották. 2008-ban az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya lett, az idei vb-n irányításával negyeddöntőben kiesett a nemzeti együttes, ezután nem hosszabbított vele szerződést a szövetség.

(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:02, vasárnap | Sport

Diósgyőri döntetlenjével a Kecskemét is biztos bennmaradó

A Diósgyőr gól nélküli döntetlent játszott a vendég Kecskeméttel a labdarúgó OTP Bank Liga 30. fordulójának szombati játéknapján.

2024. Április 28. 08:58, vasárnap | Sport

Női kézilabda BL - Egygólos hátrányban a Ferencváros a negyeddöntőben

A legutóbb ezüstérmes Ferencváros házigazdaként 26-25-re kikapott az elmúlt kiírásban negyedik helyezett dán Esbjergtől a női kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első mérkőzésén, szombaton.

2024. Április 27. 22:39, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Autós Gyorsasági szakágának versenyzői számára.

2024. Április 27. 07:58, szombat | Sport

Balatoni szezonkezdet a gyorsasági versenyzőknél

A Balaton Park Circuiton kezdődött el a versenyszezon az MNASZ Gyorsasági szakágának versenyzői számára, akik a már hagyományos szezonnyitó versenyen, a Laptiming Kupán, de a tavaly új helyszínként belépett Bajatonfőkajáron nyomják a g