Városlista
2019. október 22, kedd - Előd

Hírek

2013. Július 18. 21:29, csütörtök | Bulvár
Forrás: borsonline.hu

6 évig éltek halott rokonokkal Barcikán

6 évig éltek halott rokonokkal Barcikán

A kazincbarcikai férfivel halála után is úgy törődtek, mintha élne. Fésülgették, ápolták és lélekgyógyász is járt hozzá. Még nem tudni, elítélnek-e bárkit.

Házkutatás során bukkantak egy régóta keresett úr holttestére szerdán délelőtt Kazincbarcikán - írja a Boon.hu. A test mumifikálódott és egy ágyon feküdt szülei családi házának egyik szobájában, ahol a háziak gondoskodtak róla: „etették”, fésülték, mosdatták, illetve különböző kenőcsökkel ápolták.

Cikk folytatása...

Címkék: holttest

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 21. 17:01, hétfő | Bulvár

Örökre kizárt két utast a hajóiról a Royal Caribbean

Örökre kizárt egy nőt és útitársát a hajóiról a Royal Caribbean floridai üdülőhajó-társaság, mert a nő egy hajóúton kimászott az erkélyéről és életét veszélyeztetve készített szelfit.

2019. Október 18. 06:09, péntek | Bulvár

Nincs változás a világ legértékesebb márkáinak toplistáján

Immár a hetedik egymást követő évben lett az Apple és a Google a világ legértékesebb márkája az Interbrand nevű amerikai tanácsadó vállalat globális rangsorában.

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.