Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2015. Május 05. 13:07, kedd | Bulvár
Forrás: infoGyőr

6 sztár, akiknek szórakoztató a Facebook oldala

6 sztár, akiknek szórakoztató a Facebook oldala

A rajongói oldalak által naponta nézhetjük meg kedvencünk új fotóját, vagy olvashatjuk gondolataikat. Sokak pedig mindennapi dolgokról is vélekednek, véleményük szócsöveként használják közösségi oldalukat. Összegyűjtöttünk hat sztárt, akiknek a Facebook oldala egyedi és szórakoztató.

Kasza Tibi
Az énekes, műsorvezető folyamatosan frissíti közösségi oldalát, vegyes posztokkal. Természetesen adja önmagát, így a humor sem hiányozhat bejegyzéseimből. Gyakran tölt fel videót, és követői véleményét is kéri, mindemellett személyes töltetű posztjai is olvashatók.

ByeAlex
Az énekestől néha megosztó, sokszor építő posztokat olvashatunk. Ahogy munkásságában, úgy posztjaiban is érződik az igényesség, és újdonságokkal lepi meg rajongóit. Ha őt bekövetjük, biztosan nem érezzük azt, hogy naponta ugyanazt a sablont kapjuk üzenőfalunkra.

Kulcsár Edina
A Miss World 2014 második helyezettje, már a döntő előtt is figyelt arra, hogy folyamatos kapcsolatban legyen követőivel. Ez a verseny végével sem változott meg, őszinte, minden sztárallűrtől mentes az oldala, mintha ismerősünk privát oldalát nézegetnénk.

Ábel Anita
Dolgozó nő, anya, és a jól ismert humora is megmutatkozik a képeken. Rajongói oldala inspirálóan hathat követőire, sokoldalúsága abszolút fellelhető posztjaiban.

Lakatos Márk
A stylist oldala tele van élettel, tájékoztató és személyes. Édeseimenk szólítja követőit, és nem csak a divattal kapcsolatban olvashatunk tőle, hanem az élet nagy dolgait is kommentálja.

Steiner Kristóf
Sosem szűkölködik a karakterekkel, rajongóihoz naponta van tartalmas, értéket képviselő mondanivalója. Az oldala igényes, és mindig hű marad önmagához.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.