Városlista
2021. október 18, hétfő - Lukács

Hírek

2017. December 20. 08:00, szerda | Életmód

73 éves, pasit kért karácsonyra

73 éves, pasit kért karácsonyra

A 73 éves nagymama azt mondja, olyan romantikus happy endre vágyik, mint amit kedvenc Hallmark filmjeiben szokott látni.

Petra Sutherland idén tényleg nem ajándékhalmokat akar a fa alá, csupán egyetlen dologra vágyik: szerelemre. Az önmagát a romantikus Hallmark filmek megszállottjának valló 73 éves nagymama minden estéjét a képernyőre tapadva tölti, de most már úgy érzi, neki is kijárna az a szirupos happy end.

Az asszony a Nextdoor.com nevű, a környéken élőket összegyűjtő közösségi oldalon regisztrált ezzal a felhívással: „Pasit szeretnék karácsonyra! Kérlek, írjatok! Köszönöm!”. Sutherland egyébként már háromszor is volt házas – a legutóbbi 2005-ben, 29 év után ért véget.

A nagymama egyébként korát meghazudtolóan fiatalos, ráadásul a mai napig főállásban dolgozik. Lehet, hogy ez az oka, amiért felhívására rengeteg meglepően fiatal jelentkező is válaszolt, Sutherland azt mondja, még 25 éves is volt köztük – persze vele nem akar randizni! Az asszony egyébként arra panaszkodott, hogy korosztályának borzasztóan nehéz az ismerkedés, nincsenek olyan terek, ahol az idősebb emberek találkozhatnának és románcokba bonyolódhatnának. Mi mindenesetre nagyon drukkolunk neki, hogy ne legyen magányos a karácsony!

Forrás: nlcafe.hu

Címkék: 73 éves, ajándék,

Ezek érdekelhetnek még

2021. Október 17. 17:07, vasárnap | Életmód

Egy elemzés szerint vezérelhető lehet az öregedés mechanizmusa

Az ELTE és Semmelweis Egyetem kutatóinak elemzése szerint a DNS-lánc átkapcsolható úgy, hogy 5-6 évvel fiatalabb biológiai életkornak megfelelő állapotba kerülhessen az úgynevezett metilációs mintázat szerint.

2021. Október 16. 17:02, szombat | Életmód

Műholdfelvételek segítségével számolják meg a rozmárokat

Populációjuk pontosabb felmérése érdekében műholdfelvételek segítségével akarják megszámolni az atlanti rozmárokat.

2021. Október 16. 12:01, szombat | Életmód

Elkezdődött az 5-11 éves korcsoportnak fejlesztett vakcina EU-s engedélyeztetése

Benyújtotta a német BioNTech és az amerikai Pfizer az Európai Gyógyszerügynökséghez (EMA) az 5-11 éves korosztályba tartozó gyermekeket az új típusú koronavírus okozta betegségtől védő oltásról szóló kutatási adatokat,

2021. Október 14. 16:00, csütörtök | Életmód

Kihalás fenyeget minden ötödik európai madárfajt

Minden ötödik madárfajt, köztük a sárszalonkát, a sarlósfecskét és a vetési varjút is a kihalás fenyegeti Európában a BirdLife madárvédelmi szervezet legújabb vörös listája szerint.