Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2019. Február 11. 10:13, hétfő | Belföld

750 ezren kapnak kódolatlan csatornát

750 ezren kapnak kódolatlan csatornát

A National Geographic Wild bekerült a 750 ezer háztartásban elérhető, ingyenesen fogható MinDig TV kínálatába.

Az Antenna Hungária Zrt. és a FOX Networks megállapodása alapján február 11. és február 24. között a csatorna kódolatlanul fogható a MinDig TV nézők számára. A csatorna február elejétől National Geographic Wild néven jelentkezik a korábbi Nat Geo Wild helyett, és ezzel párhuzamosan az arculat és a logó is megújul.

A műsorkínálat azonban nem változik. A csatorna az arculatváltoztatást a már hagyományosnak mondható nagymacskák hónapjára időzítette, ami évek óta februárra esik. A tematikus hónap célja, hogy bemutassák a kihalás szélére került nagymacskák életét és felhívják a figyelmet a megmentésük fontosságára.

A programsorozat idén négy tematikus hétből áll. A kódolatlan időszak alatt február 10-től a Leopárdok hete, február 17-től a Tigrisek hete látható a csatornán. A hónap során a pumák és az oroszlánok élete is fókuszba kerül. A Nagymacskák hónapja programsorozat új premierjei vasárnaponként 18 órától lesznek képernyőn.

A csatorna az 57. programhelyen, az E jelű multiplexen érhető el, további, a vétellel kapcsolatos információ a www.mindigtv.hu oldalon található. Abban az esetben, ha a felhasználó nem látja az adott csatornákat a programlistában, egy automatikus újrahangolást kell elvégezni a dekóderen vagy a beépített DVB-T tunerrel rendelkező tévékészüléken – közölte a MinDig TV.

Forrás: origo.hu

Fotó: Biosphoto/Tina Malfilatre / Biosphoto/Tina Malfilatre

Címkék: média, tévé

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 26. 13:52, péntek | Belföld

Folytatja a terjeszkedést az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.

2024. Április 26. 13:50, péntek | Belföld

KSH: márciusban 6413 gyermek született, 10 524 ember halt meg

2023 márciusához képest a születések száma 10, a halálozásoké 13, a házasságkötéseké 1,9 százalékkal csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) pénteken az MTI-t.

2024. Április 26. 13:48, péntek | Belföld

Megkezdődött Paks 2 reaktortartályának gyártása Szentpéterváron

Ez igazi mérföldkő a paksi bővítés szempontjából - jelentette be a tárca közlése szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken Budapesten.

2024. Április 26. 06:47, péntek | Belföld

432 forint osztalékot fizet a Richter részvényenként

Megszavazta a Richter Gedeon Nyrt. csütörtökre összehívott éves közgyűlése az igazgatóság osztalékfizetési javaslatát - olvasható a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) honlapján csütörtökön közzétett közgyűlési határozatokban.