Városlista
2024. április 22, hétfő - Csilla

Hírek

2018. Január 22. 10:50, hétfő | Külföld

8 éves kislányt késeltek meg

8 éves kislányt késeltek meg

A West Midlands-i rendőrség tájékoztatása szerint a nyolc éves Mylee Billinghamet még sikerült kórházba szállítani, de a sérülései olyan súlyosak voltak, hogy rövid időn belül meghalt.

A rendőrséget 21:15-kor értesítették, hogy súlyos sérülésekkel találtak a kislányra. Kórházba szállították, de nem sokkal később meghalt. A későbbiekben elvégzett vizsgálatok állapítják meg Mylee Billingham halálának pontos okát - írja a Sky News.

Az egyik szomszéd, Graham Greatrex, azt nyilatkozta a Sky Newsnak, hogy az iskolás lány anyja azt mondta, hogy „egy férfi leszúrta a kislányomat". Hozzátette, hogy a nő sokkos állapotban volt, és nem tudott semmit se mondani.

Egy 54 éves férfit letartóztattak, majd kórházba szállytották, mert egy szúrt seb volt a hasán.
Jim Colclough nyomozó azt mondta, hogy ez egy tragikus eset, és együtt érez az érintettekkel.
„A nyomozásnak még mindig korai szakaszában tartunk, így még nem tudjuk megmondani, hogy pontosan mi és miért történt, de megerősíthetem, hogy nem keresünk mást az eset kapcsán"

Bob Weir, aki csak pár házra lakik onnan ahol a kislányt megszúrták, azt mondta, hogy egy középkorú férfi élt a most lezárt épületben, aki nem rég csupán hat hónapja költözött oda - írja a Sky News.

Forrás: origo.hu

Kép: news.sky.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:44, szombat | Külföld

Megérkeztek az erdélyi Aranyosgyéresre a Norvégiából beszerzett első F-16-os harci repülők

Megérkezett az erdélyi Aranyosgyéresre (Campia Turzii) az első három, Norvégiától beszerzett F-16-os harci repülő - közölte pénteken a román védelmi minisztérium (MAPN).

2024. Április 18. 06:00, csütörtök | Külföld

Ukrán rendőrség: Németországban találtak meg 161, Oroszország által elhurcolt ukrán gyermeket

Az ukrán rendfenntartóknak német kollégáikkal együttműködve sikerült azonosítaniuk 161 ukrán gyermeket Németországban, akiket Oroszország hurcolt el otthonukból - közölte az ukrán országos rendőrség szerdán Facebook-oldalán.

2024. Április 17. 13:40, szerda | Külföld

Ukrajnai háború - Az ukrán elnök aláírta a mozgósításról szóló új törvényt

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök aláírta kedden a mozgósítás, a katonai nyilvántartásba vétel és a katonai szolgálattal kapcsolatos egyes rendelkezések javításáról szóló törvényt