Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2022. Május 11. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: mti - illusztráció: pixabay

8 éves unokahúgával folytatott viszonyt egy zalai férfi

8 éves unokahúgával folytatott viszonyt egy zalai férfi

Szexuális erőszak és visszaélés miatt emeltek vádat egy férfi ellen, aki unokahúgát annak nyolcéves korától nemi vágyának kielégítésére használta - tájékoztatta a Zala Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Pirger Csaba közölte: az 1998-ban született sümegcsehi férfi rendszeresen a szobájába hívta játszani az akkor még csak nyolcéves unokahúgát. A vádlott kezdetben a kislányt az ölébe ültette és masszírozta, később pedig meztelenül az ágyra fektette, hogy nemi vágyát kiélje rajta.

Az évi három-négy találkozásuk néhány évvel később az akkor 12 éves lánynak kezdtek kellemetlenné válni. Tavaly nyáron rokonai előtt is felfedte a történteket.

A Keszthelyi Járási Ügyészség folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak és folytatólagosan elkövetett szexuális visszaélés bűntette miatt emelt vádat a férfi ellen.

Címkék: pedofil, vádemelés, Zala

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.