Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2011. Július 12. 14:30, kedd | Helyi
Forrás: Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat

A B és C épületek között már csak a földszinten kialakított ideiglenes folyosón lehet közlekedni a győri kórházban

A B és C épületek között már csak a földszinten kialakított ideiglenes folyosón lehet közlekedni a győri kórházban

A mai nap (július 12.) 9.00 órától a megyei kórház B és C épülete közötti közlekedés...

A mai nap (július 12.) 9.00 órától a megyei kórház B és C épülete közötti közlekedés (személy- és betegforgalom, infrastrukturális közlekedés és kiszolgálás) kizárólag a földszinten megépített ideiglenes összekötő folyosón keresztül történik. Ezzel egyidejűleg lezárták a B és C épületrészeket eddig összekötő folyosókat, melyek fémszerkezetének bontási munkálatai is megkezdődnek a lezárással egy időben.

 

 

Július 13-ától – várhatóan 1 hétig – a Művese Állomás I. emeletén lévő Nephrológiai Osztály megközelítése kizárólag csak az udvaron át, a Művese Állomás recepcióján/főbejáratán keresztül lesz lehetséges.

A statikai vizsgálatokat követően ugyancsak szerdán, július 13-án kezdik meg az A épület tetejére építendő, mintegy 330 m2-es helikopter-leszállóhely kialakításának munkálatait. Így elsőként a födémszerkezet felső részének bontását végzik el, az Égésplasztikai Osztállyal történt egyeztetés és ütemterv alapján. Az 1 hétre tervezett bontást követően zsaluzási, betonozási munkálatok következnek, mellyel várhatóan augusztus közepére végeznek.

Közben folyamatosan zajlik a B épületben a Radiológiai Osztály egy részének felújítása. A vizsgálatokat ezért kisebb területen, illetve a Szent Imre úti rendelőintézetben végzik.
 

Címkék: győri kórház

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 09:11, hétfő | Helyi

Pannonhalmi polgármester: Szerintem nincs kapcsolat a két szoborrongálás között

Az utóbbi időben egymást érik a szoborrongálások a környéken. Közös metszet: Radnóti.

2024. Május 06. 08:16, hétfő | Helyi

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét

Meghosszabbították a Virágos Magyarország verseny jelentkezési határidejét: a helyi közösségek május 20-ig pályázhatnak.

2024. Május 06. 07:14, hétfő | Helyi

Szén-monoxidot lélegzett be egy lakó a győri Eőrsy Péter utcában

Bejelzett a szén-monoxid-érzékelő április 27-én délelőtt egy társasház harmadik emeleti lakásában a győri Eőrsy Péter utcában.

2024. Május 05. 09:14, vasárnap | Helyi

Figyelem! Könyvpályázat pályakezdő költőknek

A VII. kerület, Erzsébet Város Önkormányzata által kiírt pályázatra olyan magyar nyelven alkotó költők jelentkezését várják, akik még nem rendelkeznek kötettel.