Városlista
2023. október 3, kedd - Helga

Hírek

2023. Január 20. 13:27, péntek | Helyi

A Bundesligából erősít az ETO

A Bundesligából erősít az ETO

Kocsán Petra, az ETO FC Győr NB I-es női labdarúgócsapatának első téli igazolása, aki a Bundesligában szereplő Hoffenheimből teszi át székhelyét Győrbe.

Komoly erősítés érkezett az ETO FC Győr női labdarúgócsapatához, ugyanis a negyvenegyszeres válogatott, 24 éves Kocsán Petra a német élvonalból igazolt együttesünkhöz. A korábban a Ferencvárossal bajnoki címet szerző, majd az MTK-ban is megforduló támadó, nagy erőssége lehet az ETO-nak a tavaszi szezonban, ahol bízik benne, hogy jó játékkal tudja segíteni a gárdát a célok elérésében.

– AZ UTOLSÓ MÁSFÉL ÉVEMET NÉMETORSZÁGBAN, A BUNDESLIGÁBAN TÖLTÖTTEM A HOFFEINHEIM CSAPATÁBAN, AMELY EGYÉBKÉNT LEGUTÓBB A BAYERN MÜNCHEN ÉS A WOLFSBURG MÖGÖTT A HARMADIK HELYEN VÉGZETT, ÉS A BAJNOKOK LIGÁJÁBAN IS SZEREPELT. ŐSZINTÉN SZÓLVA, NEM IGAZÁN ÉREZTEM JÓL MAGAM, AZ MINDENKÉPP POZITÍVUM, HOGY ERŐS BAJNOKSÁGBAN SZEREPELHETTEM, VISZONT A CSALÁDOM HIÁNYÁT NEM TUDTAM MEGSZOKNI, ÉS EZÉRT ÚGY DÖNTÖTTEM, HOGY HAZATÉREK, ÉS ITTHON TÜZÖK KI ÚJ CÉLOKAT MAGAM ELÉ. SOKAN TUDJÁK RÓLAM, HOGY SZERETEK TANULNI. ANNAK ELLENÉRE, HOGY JANUÁRBAN MEGSZEREZTEM A DIPLOMÁM, SZERETNÉM MÉG EGYSZER ELKEZDENI AZ EGYETEMET. TÖBB TÉNYEZŐ IS AZ ETO MELLETT SZÓLT, JELENLEG NAGYON ERŐS KERETTEL RENDELKEZIK A CSAPAT, KOMOLY DOLGOKAT ÉRHETÜNK EL EGYÜTT. ÉN MINDENT MEG FOGOK TENNI ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY A KITŰZÖTT CÉLJAIT A KLUB ELÉRJE. ÚGY GONDOLOM, HOGY JELENLEG AZ ETO ÉS A FRADI A KÉT LEGERŐSEBB CSAPAT MAGYARORSZÁGON, ÉS MINDENKÉPPEN BAJNOKESÉLYES GÁRDÁBA SZERETTEM VOLNA HAZATÉRNI – MONDTA KOCSÁN PETRA.

Címkék: eto, győr, női foci

Ezek érdekelhetnek még

2023. Október 03. 12:48, kedd | Helyi

Breaking! Krausz Ferenc kapja a fizikai Nobel-díjat!

Krausz Ferenc, Pierre Agostini és Anne L\'Huillier kapja idén a fizikai Nobel-díjat.

2023. Október 03. 09:14, kedd | Helyi

Új vonatpótló buszokat állítanak hadrendbe

Több pótlóbuszjáratot indít a MÁV hétfőtől a győri vasútvonal felújítása idejére Bicske, Tatabánya és Budaörs térségében.

2023. Október 03. 07:15, kedd | Helyi

Ötvenhatszor riasztották az elmúlt héten a tűzoltókat

Győr-Moson-Sopron vármegyében az elmúlt héten ötvenhat eseményhez vonultak a hivatásos tűzoltó egységek.

2023. Október 02. 09:16, hétfő | Helyi

Építőipari workshopot rendezett a Széchenyi István Egyetem

Kétnapos hallgatói workshopot szervezett a győri Széchenyi István Egyetem