Városlista
2019. szeptember 15, vasárnap - Enikő

Hírek

2019. Szeptember 11. 16:08, szerda | Bulvár

A Dunába esett és meghalt a rapper

A Dunába esett és meghalt a rapper

46 évesen meghalt az ismert szerb rapper, Gru.

Hétfő délután halt meg a szerb rapper, Dalibor Andonov, ismertebb nevén, Gru. A 46 éves zenész Belgrád egyik városrészében, Zimonyban kite szörfözött, és annyit tudni, hogy a barátai kihúzták a vízből, hívták a mentőket, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Egy szemtanú azt mondta a szerb Telegrafnak, hogy Gru deszkája két-háromszor is a magasba repült a hirtelen jött, nagy erejű széllökések miatt.

Szerinte a kötélzet fogantyúja vághatta fejbe, amikor a levegőben volt, ezért nem is tudott rendesen, a deszkával vízre érkezni. A helyi vizessport klub vezetője annyit mondott, hogy a baleset nem náluk, Zimonynál történt, hanem korábban, és csak odahúzták a barátai hajóval.

Gru a középiskola elvégzése után már tudta, hogy az éneklés lesz az ő útja, az érettségi után el is indult a karrierje. Szeretett sportolni, egy ideig vízilabdázott, de a kosárlabdát és a vízisportokat is szívesen űzte. 1996-ban, 23 évesen adta ki egyik nagy slágerét, a Bicu tu-t.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2019. Szeptember 15. 12:01, vasárnap | Bulvár

Fődíjat nyert Király Levente Piedone nyomában című filmje

Király Levente Piedone nyomában című dokumentumfilmje nyerte el a fődíjat a jubileumi, XV. Göcsej Filmszemlén.

2019. Szeptember 15. 09:10, vasárnap | Bulvár

Budapestre jön a Queen Symphonic show

A Queen együttes legnépszerűbb slágereit rock- és szimfonikus zenekari kísérettel felvonultató show-t december 19-én a Papp László Budapest Sportarénában láthatja a magyar közönség.

2019. Szeptember 14. 12:53, szombat | Bulvár

Börtönre ítélték a Született feleségek sztárját kenőpénzes botrány miatt

Tizennégy napos börtönbüntetésre ítélték Felicity Huffman amerikai színésznőt az egyetemi kenőpénzes botrányban játszott szerepéért csütörtökön egy bostoni bíróságon.

2019. Szeptember 14. 09:15, szombat | Bulvár

A Saul fiát az évszázad legjobb filmjei közé sorolta a The Guardian

Az évszázad legjobb filmjei közé sorolta Nemes-Jeles László Saul fia című Oscar-díjas filmjét a The Guardian brit napilap, amely pénteken tette közzé a 2000 után készült legjobb száz film listáját.