Városlista
2020. január 22, szerda - Vince

Hírek

2019. Szeptember 11. 16:08, szerda | Bulvár

A Dunába esett és meghalt a rapper

A Dunába esett és meghalt a rapper

46 évesen meghalt az ismert szerb rapper, Gru.

Hétfő délután halt meg a szerb rapper, Dalibor Andonov, ismertebb nevén, Gru. A 46 éves zenész Belgrád egyik városrészében, Zimonyban kite szörfözött, és annyit tudni, hogy a barátai kihúzták a vízből, hívták a mentőket, akik már csak a halál beálltát tudták megállapítani. Egy szemtanú azt mondta a szerb Telegrafnak, hogy Gru deszkája két-háromszor is a magasba repült a hirtelen jött, nagy erejű széllökések miatt.

Szerinte a kötélzet fogantyúja vághatta fejbe, amikor a levegőben volt, ezért nem is tudott rendesen, a deszkával vízre érkezni. A helyi vizessport klub vezetője annyit mondott, hogy a baleset nem náluk, Zimonynál történt, hanem korábban, és csak odahúzták a barátai hajóval.

Gru a középiskola elvégzése után már tudta, hogy az éneklés lesz az ő útja, az érettségi után el is indult a karrierje. Szeretett sportolni, egy ideig vízilabdázott, de a kosárlabdát és a vízisportokat is szívesen űzte. 1996-ban, 23 évesen adta ki egyik nagy slágerét, a Bicu tu-t.

Forrás: origo.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 22. 17:10, szerda | Bulvár

Az Andonik Médiaválogatott Szigetszentmiklóson - VIDEÓVAL

Ezúttal a Szigetszentmiklósi Teremlabdarúgó Kupán vett részt a csapat, amelyről a csapat kapitánya, Nagy Anett tájékoztatja bővebben a nézőket.

2020. Január 22. 16:33, szerda | Bulvár

Tarantino a visszavonulásáról beszélt

Tarantino tartja magát a tervéhez, mely szerint 10 film után visszavonul - a Volt egyszer egy... Hollywood volt a kilencedik.

2020. Január 22. 16:05, szerda | Bulvár

Bradley Cooper a Netflixnél rendez filmet

A Netflix karolta fel Bradley Cooper új filmjét, amelyet a világhírű karmesterről, Leonard Bernsteinről forgat - írta kedden a variety.com.

2020. Január 22. 14:57, szerda | Bulvár

Könnyek között mesélt Kárpáti Rebeka örökbefogadott kislányáról

A Jóban Rosszban egykori színésznője főleg anyagilag segíti a kislány családját.