Városlista
2020. szeptember 27, vasárnap - Adalbert

Hírek

2012. Augusztus 25. 12:13, szombat | Helyi
Forrás: Pozsgai Kitti

A FELVIDÉKIEK a hasukat fogva nevethetnek- Frissítve

A FELVIDÉKIEK a hasukat fogva nevethetnek- Frissítve

Egy pozsonyi bevásárlóközpontban kapta lencsevégre, majd osztotta meg a legnépszerűbb közösségi portálon a fotót egy szemfüles vásárló. Sebek szakadtak fel..

A táblán a felirat magyarul: "Magyarországi Borkínálat". Alatta Magyarország térképe, no de nem az aktuális helyzetet ábrázolva.

Persze lehet azon élcelődni, hogy ki rajzolja le fejből Szlovákia térképét, de itt nem is ez a lényeg. Egy ilyen baki akár búcsújáró hellyé is avanzsálhatja a bevásárlóközpont borosztályát.

A fotó itt található.

Az első cikk, a hozzá érkezett kommentekkel itt olvasható.

És a folytatás...

Hatalmas vihart kavart minden rossz szándékot nélkülöző címválasztásunk. Ez úton kérünk minden FELVIDÉKITŐL elnézést, aki sértve érzi magát, ha szlovákiai magyarnak nevezik. A kommentekből azért kiderült, nincs ezzel így mindenki. Szerencsére akadtak szép számmal olyanok is, akik megértették, hogy ez a bejegyzés nem szociológiai tanulmány, de "hír"-nek is csak nagy jóindulattal nevezhető. Ez egy sokakat megmosolyogtató áruházi bakiról készült fotó volt, ami mégis sebet ejtett néhány olvasó önérzetén.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Szeptember 03. 14:03, csütörtök | Helyi

Merre tart 2020-ban a győri ingatlanpiac?

Győrben stagnálnak az ingatlanárak

2020. Július 27. 18:49, hétfő | Helyi

A Nemzeti Kutatási Felhő az amerikai egyetemek és IT óriások új, közös kezdeményezése

Új szintre lép a Felhő technológia felhasználása: számítástechnikai mamutcégek közös megállapodásra jutottak egyetemekkel.

2020. Július 27. 18:43, hétfő | Helyi

Mérföldkőhöz ért a Forrás –

Mérföldkőhöz ért a Forrás – Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése a Nyugat-Dunántúlon című, nagy népszerűségnek örvendő projektünk

2020. Július 17. 14:16, péntek | Helyi

Fontos mérföldkőhöz érkezett a Forrás projekt - elkezdődtek a képzések...

2020. június végén elindultak az első képzések az „Álláskeresők és fiatalok vállalkozóvá válásának ösztönzése Nyugat-Dunántúlon” című projektben.