Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2011. December 19. 07:30, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

A győri Petz Aladár-kórház tiszteletbeli munkatársa lett dr. Szakács Imre

A győri Petz Aladár-kórház tiszteletbeli munkatársa lett dr. Szakács Imre

Évzáró ünnepi főorvosi-, főnővéri tanácsülés keretében előléptetéseket adott át a győri Petz Aladár Megyei Oktató Kórház Igazgatói Testülete nevében Dr. Tamás László János főigazgató főorvos.

Az évértékelés után a főigazgató főorvos megköszönte a 2011. december 31-ig fenntartó Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat munkáját, fenntartói gondoskodását. (Mint ismeretes 2011. január 1-től az intézmény állami tulajdonba kerül, jelenleg nagy ütembe folyik az átadás-átvételi eljárás.)

Az ünnepség alkalmával az idei évben rendhagyó módon, az igazgatói testület döntése alapján, az intézmény érdekében végzett fenntartói támogató tevékenységéért „Tiszteletbeli Munkatárs" címen Nyári László Nívó Díjat adományozott, Dr. Szakács Imre, a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés elnökének (képen).

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 24. 11:10, szerda | Helyi

Tudnivalók a különböző klíma típusokról

A klímaválasztás a minden korábbinál szélesebb kínálat ellenére sem egyszerű feladat.

2020. Június 15. 14:56, hétfő | Helyi

Neked mi a sztorid? Meséljen helyetted a Pandorád!

A Pandora roppant különleges színfolt az ékszerek világában. Tudtad, hogy ékszerrendszereivel anélkül mondhatod el a történeted, hogy akárcsak egy szót is szólnál? Mutatjuk, hogyan!

2020. Június 07. 13:30, vasárnap | Helyi

Vessünk magokat gyorsan és pontosan

Tavasszal a mezőgazdaság egyik legnagyobb feladata a szélesebb sortávolságú, nagyobb területeken termesztett növények – mint pl. a kukorica – vetése.

2020. Június 02. 09:08, kedd | Helyi

Ennyibe kerül a szemműtét