Városlista
2024. április 23, kedd - Béla

Hírek

2017. Január 10. 07:48, kedd | Belföld
Forrás: mti

A hideg miatt nem kapcsolják ki a tartózók villanyát és gázát

A hideg miatt nem kapcsolják ki a tartózók villanyát és gázát

A rendkívüli hidegre tekintettel az E.ON energiaszolgáltató január 16-ig szünetelteti lakossági ügyfeleinél a számlatartozás miatti kikapcsolásokat - közölte a társaság hétfőn az MTI-vel.

A kikapcsolási eljárás felfüggesztése azokra a lakossági ügyfelekre érvényes, akik az E.ON Energiaszolgáltató Kft.-vel állnak szerződéses viszonyban - hangsúlyozták. Hozzátették: az önkéntes vállalás a más energiakereskedővel szerződött, illetve a nem lakossági ügyfelekre nem vonatkozik.

A közlemény emlékeztet arra, hogy a cég az év végi ünnepi időszakban évek óta szünetelteti a 60 napot meghaladó tartozás miatti kikapcsolásokat, segítve ezzel a tartós számlafizetési gonddal küzdő családokat. Ezt az időszakot most a szélsőséges időjárási viszonyok miatt hosszabbította meg a szolgáltató - áll a közleményben.

Az E.ON Energiaszolgáltató Kft. több mint 2,18 millió ügyfél számára biztosít áramot, és 580,5 ezer ügyfél számára szolgáltat gázt Magyarországon.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 23. 12:07, kedd | Belföld

Szijjártó Péter: újabb légijárat indul nyártól Magyarország és Kína között

Újabb légijárat indul Magyarország és Kína között, idén nyártól már egy hatodik kínai nagyváros, Hszian is közvetlenül elérhető lesz Budapestről

2024. Április 23. 12:03, kedd | Belföld

Varga Mihály: az IMF is megerősítette, a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára

Az Európai Bizottság után a Nemzetközi Valutaalap (IMF) is megerősítette: a magyar gazdaság idén visszatér a növekedési pályára, jövőre az uniós rangsor élmezőnyében lehet

2024. Április 23. 06:54, kedd | Belföld

Faültetési napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet

Április 22-e, a Föld napja alkalmából Nemzeti Faültetési Napot hirdet a 10 millió Fa civil szervezet országos közössége.