Városlista
2023. március 29, szerda - Auguszta, Bertold

Hírek

2011. Szeptember 19. 07:53, hétfő | Bulvár
Forrás: STOP

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

A hollywoodi sármőr cáfolja, hogy Jennifer Lopezzel jár

Ha valaki olyan sármos, mint Bradley Cooper, nem csoda, hogy mindenki azt találgatja, vajon ki lesz az a szerencsés hölgy, aki elnyeri kegyeit. És ahogy az már lenni szokott, az összes, mellette feltűnő nővel összehozzák

Ezzel szemben a Másnaposok sztárja nem győzi hangoztatni, hogy egyedülálló. Azzal védekezik, hogy a munkája túlságosan lefoglalja, és elég izgalmat ad neki ahhoz, hogy a nők társaságára eszébe se jusson vágyni. Sőt, egy ideje már az is idegesíti, hogy a sajtó a magánéletéről faggatja, miközben ő szívesebben beszélne aktuális munkájáról - írja az Új Ász.

- Rendkívül izgalmas az új film, amit forgatok, bár a randizásokra valóban nem hagy elég időt - árulta el, ugyanakkor pár napja mégis a válófélben lévő Jennifer Lopezzel látták egy New York-i étteremben kettesben, ráadásul igencsak romantikus hangulatban.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2023. Március 25. 07:37, szombat | Bulvár

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg többeket Pennsylvaniában

Csokoládégyárban történt robbanás ölt meg két embert és sebesített meg többeket az Egyesült Államokbeli Pennsylvaniában pénteken este.

2023. Március 23. 06:00, csütörtök | Bulvár

Megtiltotta a TikTok használatát a hivatali berendezéseken a cseh képviselőház és a szenátus

Megtiltotta a TikTok közösségi médiafelület használatát hivatalos információs rendszerében a cseh képviselőház és a szenátus.

2023. Március 14. 09:16, kedd | Bulvár

Haragosa autója helyett egy másikat vert szét egy nő Győrben

A győri rendőrök egy 36 éves vági nőt hallgattak ki gyanúsítottként, aki egy haragosa gépkocsiján akart bosszút állni, azonban kiderült, hogy a jármű nem is a férfi tulajdonában volt.

2023. Március 02. 06:42, csütörtök | Bulvár

Londoni rezidenciájuk elhagyására kérte Harry herceget és feleségét az udvar

A windsori uralkodói rezidencia közvetlen közelében lévő nagy-britanniai otthonuk, a Frogmore Cottage elhagyására kérte az udvar Harry herceget és amerikai feleségét, Meghan hercegnőt - közölte a házaspár szóvivője.