Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2012. Július 24. 14:09, kedd | Belföld
Forrás: MTI

A Jobbik elítéli a kneszet képviselőjének "keresztényellenességét"

A Jobbik elítéli a kneszet képviselőjének

A Jobbik mélységes felháborodását fejezi ki amiatt, hogy július 17-én az izraeli törvényhozásban Michael Ben-Ari kneszet-tag újságírók előtt széttépte, majd a kukába dobta az Új testamentum egy példányát, a Szentírást hibáztatva a holokausztért - jelentette ki az ellenzéki párt parlamenti frakcióvezető-helyettese keddi, budapesti sajtótájékoztatóján.

Gyöngyösi Márton hangsúlyozta: a Jobbik megütközését fejezi ki, hogy a nyugati országok kormányai és a keresztény egyházak egy hét leforgása alatt sem merték tiltakozásukat kifejezni a példátlan "keresztényellenes" eset kapcsán. Az ellenzéki párt szerint, ha a magyar Országgyűlés egyik képviselője a Parlamentben hasonló szavak kíséretében tépte volna szét a Tórát és dobta volna nyilvánosan a szemétbe, akkor nyilvánvalóan tiltakozási hullám és "elhatárolódási licit" söpört volna végig a nyugati világon.

Címkék: Pártok-Jobbik

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 18. 16:00, szombat | Belföld

Baleset-tűz

Meghalt egy ember egy dombóvári háztűzben

2024. Május 17. 19:25, péntek | Belföld

Gyorsabb mobilinternet öt nagyvárosban a Vodafone folyamatos hálózatfejlesztésének köszönhetően

A szolgáltató országos hálózatfejlesztési programja újabb mérföldkőhöz érkezett.

2024. Május 17. 18:41, péntek | Belföld

GVH: számos ponton módosít a Viber hatósági eljárás miatt

Számos ponton módosít a Viber internetalapú üzenetküldő szolgáltatás a Gazdasági Versenyhivatal (GVH) eljárásának köszönhetően - közölte a hatóság pénteken az MTI-vel

2024. Május 17. 14:40, péntek | Belföld

KSH: a benzin 12, a dízel 1 forinttal olcsóbb a szomszédos országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 609 forint volt, ami megegyezik a régiós átlagértékkel. A szomszédos országokban az átlagár 621 forint volt.