Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2022. Június 22. 18:00, szerda | PR
Forrás: (x)

A kávéfőzés fenntartható körülményekkel is megoldható?

A kávéfőzés fenntartható körülményekkel is megoldható?

A fekete kortyolgatása mellett viszonylag kevesen tanakodnak azon, hogy vajon mindennek az élvezetnek mi az ára? Mibe kerül a kávészemek összegyűjtése, a gazdák kifizetése, vagy az import?

És akkor az egyéb technológiai feltételekről nem is beszéltünk. A környezetvédelem fontossága manapság elvitathatatlan, de vajon mi a helyzet ebből a szemszögből, ezen a területen?

Van, aki minderre figyel?

Igen, és erre a Delonghi Nespresso a legjobb bizonyíték. A gyártó nem most kezdte a pályafutását. Régóta kutatja azokat a megoldásokat, amiknek a közbenjárásával a fekete elkészítésének élménye a csúcsra tornázható. De ez még nem minden és jelen esetben, a témánk szempontjából nem is feltétlenül releváns információ. Ám mégis érdekes, és alapvetően fontos, ugyanis ez a fajta kíváncsiság, elhivatottság és nyitottság az, ami folyamatosan üzemanyagként szolgál az újabbnál újabb technikai trükkök kitalálásához és megvalósításához. A vállalat célja nem pusztán az, hogy minőséget borítékoljon a vásárlóinak. Ez az alap, úgy is mondhatnánk, hogy annyira magától értetődik, hogy szót sem érdemel. A cég a fenntarthatóságot tűzte ki célul, ami bizony nem akármekkora kihívás. Ki az, aki pont a kávézás területén gondolna erre? Nos, a gyártó gondolt és gondol jelenleg is.

A környezetvédelem nem csupán azt jelenti, hogy a gazdák tisztességes bérért dolgoznak, nem csak azzal egyenlő, hogy a technológiai háttér megfelel a legújabb zöld törekvéseknek, hanem abban is megnyilvánul, hogy a felhasználók életébe beköltöző technológia sem szűkölködik az előnyös, természetet megóvó tulajdonságokban.

Mindennek mi az ára?

Sokan azt gondolják, hogy ezek a célkitűzések kizárólag akkor érhetőek el, ha valahol porszem kerül a rendszerbe, és mondjuk csorba éri a minőséget. De pont ennek az ellenkezője a helyzet! Mivel a legmagasabb elvárások azok, amik a gyártó portáján minden tekintetben alapként szolgálnak, így aztán természetesen a főzés végeredményeként kapott fekete milyensége kifogástalan és abszolút kikezdhetetlen!

Címkék: delonghi, kávé, Nespresso

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.