Városlista
2020. január 26, vasárnap - Vanda

Hírek

2019. December 10. 17:36, kedd | Helyi

A kávés szakma legjobbjai: A Szomszéd és a Kapucziner is rangos díjakat kapott

A kávés szakma legjobbjai: A Szomszéd és a Kapucziner is rangos díjakat kapott

Rangos díjakat nyert a győri Szomszéd Kávézó és Bár és a Kapucziner Kézműves Kávépörkölő is. A díjakat kedden vették át a Kávékorzó Díjátadó 2019 rendezvényen, Budapesten.

A KÁVÉKORZÓ a fogyasztókat bevonva évek óta díjazta a kávés szakmában a „Legjobbakat”. 2019. december 1-ig lehetett szavazni a kedvencekre.

"Ebben az évben is töretlen a fejlődés, és sorra nyitottak említésre méltó kávézók a fővárosban, de nagy örömünkre a vidéki városok is megkezdték a felzárkózást. A KÁVÉKORZÓ elsősorban a fogyasztókat igyekszik tájékoztatni és értelemszerűen számunkra, no és persze reméljük a szakemberek számára is az ő véleményük a legfontosabb." - írta a kavekorzo.hu


A Kávékorzó 2011-ben életre keltett egy programot "A Kávés Szakma Legjobbjai" név alatt. Az elmúlt években sokan, sok pozitív és kritikus véleményt is megfogalmaztak az elismeréssel kapcsolatban.

A Kávékorzó az első perctől kezdve a fogyasztók véleményét kívánta megjeleníteni, hiszen úgy gondolták, hogy a szakmai szempontok alapján történő értékelésre ott vannak a nemzeti bajnokságok.

Idén. mint a korábbi években is, összesen 6 kategóriában ítélték oda a díjakat a legtöbb szavazatot begyűjtőknek.

Két kategóriában kizárólag a Kávékorzó magazin döntése volt a mérvadó, míg a többi négyben pedig a fogyasztók szavazata döntött.

A verseny 2 fordulós. Az első szakaszban először nevezni kellett az adott kategóriára a jelöltet, majd a második szakaszban lehetett a nevezettekre szavazni.

Kávé TOP 10: Bányai Pura Vida, BLCKEST Blend, Caffé Perla Rosso, Casino Mocca & Kék Elefánt – Pavon, Kapucziner Kolumbiai szüreti gyümölcskávé, Molinari-Qualità ORO, Pacificaffé- Verona Blend, Pascucci Golden Sack, Red Lab Coffee, Umami Roastery San Remo blend

Szomszéd - Red Lab Coffee

Kávézó TOP 10: Apátsági Rege cukrászda és kávézó Tihany, A Kávé Háza – Szekszárd, A Paksi Kávé, Black Cat Café, Black Sheep Roastery & Coffee, DELIMO Kézműves Cukrászda Kávézó Szeged, Kék Elefánt Kávézó Szeged, Placc Café, Szomszéd Kávézó és Bár- Győr, Wake Cup Békéscsaba

Barista TOP 10: Caup Bogi, Csóka Richárd, Dudás Péter, Hegedüs László, Horváth Kristóf Jonatán, Jarjabka Zoltán, Kosár Hajnalka, Nagy Krisztián "Bruce", Nánai Dávid , Petrovics József

Pörkölő TOP 5: BLCKEST Coffee Roasters, Kapucziner ( Németh János kávés) , Lucky Cap, Pacificaffé, Umami Roastery

Szeretettel gratulálunk!

Szerkesztette: Csobay Dániel

Forrás: Szomszéd; kavekorzo.hu

Képek: Csobay Dániel fotográfus; Szomszéd

Ezek érdekelhetnek még

2020. Január 26. 09:21, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp január 27-től

2020. Január 26. 09:18, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 4. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2020. Január 25. 07:35, szombat | Helyi

Élő tv-sportközvetítések - Péntek, szombat, vasárnap

A szombati és vasárnapi élő sportközvetítések a hazai televíziókban:

2020. Január 24. 15:19, péntek | Helyi

Győri pedofil zsarolt egy tizenegy éves kislányt

Egy közösségi oldalon ismerkedtek meg néhány hónapja, ahol meztelen képeket kért a 11 éves kislánytól, majd további fotókért zsarolta.