Városlista
2021. augusztus 3, kedd - Hermina

Hírek

2021. Június 10. 15:50, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

Mitől univerzális manapság egy kelme? Mindenképpen elsőszámú a kérdéskörben a multifunkcionális alkalmazhatóság, és persze nem elhanyagolható tényező az optimális ár-érték arány sem.

De megemlíthető a praktikum, a tartósság és a kényelem szempontja is. Egy biztos, az „átfogó, globális felhasználás” szófordulata a szabadidő és a poliészter anyagok privilégiuma.

A globális poliészter

A poliészter a textilipar egyik tömegterméke, hiszen rendkívül jól formálható, és rengeteg fajta ruhatípus kivitelezéshez nyújt ideális alapanyagot. Szintetikus eredetének ellenére az elsőrangú poliésztert egyértelműen a tartósság, a roppant változatos színvilág és a pénztárcabarát árfekvés jellemzi, emellett tömérdek fogyasztóbarát ismertetőjeggyel rendelkezik. Tiszta formájában viszonylag ritkán használják, de előfordul természetesen, és a Takoy méteráru webáruházában a 100 százalék poliészter poliuretánnal impregnált változata is megtalálható, ami víztaszító sajátosságának köszönhetően még tovább árnyalja a felhasználási lehetőségek sorát. Vízálló poliészter? Már itt tart a világ? Roppant sokféle anyaggal kombinálható, nem gyűrődik, gyorsan szárad, így a hétköznapok forgatagában is praktikus az alkalmazása. Többnyire a felsőruházat, sportruha, fürdőruha, lábbelik, fehérneműk, bélések, táskák, szőnyegek a poliészter elsődleges felhasználása, de amennyiben valaki a poliészternél jobb légáteresztő képességgel bíró anyagra vágyik, akkor is megtalálja a számítását.

Nézzük a jól szellőző szabadidő anyagokat!

Csakúgy, mint előző társa, a népszerű szabadidő kelme is sokoldalú, kényelmes és könnyen kezelhető viselet. Remek választás sport- és fitneszruhák, felsőruházati gyártmányok alapanyagához. Kifejezetten univerzális textília, és méteráruberkekben leginkább a futter névvel illetik. Tagadhatatlanul a legminőségibb anyagok egyike, rugalmassága elasztántartalmának köszönhető, ami tovább fokozza viselője komfortérzetét. Kiválóan szellőzik, és egy nemzetközi tesztelési és tanúsítványi rendszer keretében kizárólag az egészséggel összeegyeztethető anyagfelhasználással készülhet.

A fotó forrása:
Sompao / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. Július 28. 18:14, szerda | PR

Hogyan használd ki a tízmilliószoros napot? 5+1 tuti tipp

A láthatatlan energiák létezéséről minden másodpercben bebizonyosodhatunk, amíg nem a föld felett 50 cm-rel lebegve létezünk, a kezünkből kicsúszó toll is a padlón landol,

2021. Július 14. 16:17, szerda | PR

Kezdődhet a nyaralás? Ezekkel az autópálya díjakkal számolhatsz 2021-ben!

Ebben az évben tényleg szinte mindenki szeretne menni nyaralni, aki teheti. Sokan mennek már külföldre, de legalább ugyanennyi ember döntött a belföldi pihenés mellett, és a letöbben autóval vágnak neki az útnak.

2021. Július 14. 12:05, szerda | PR

Digitalizáció felsőfokon - elindult a Hotel & More Group szállásfoglalás applikációja

Új, saját fejlesztésű szállásfoglalás applikáció bevezetésével nyitotta meg a nyári szezont a Hotel & More Group, annak érdekében, hogy Vendégeik gyorsan és könnyen tudjanak szállást foglalni a cégcsoport szállodáiban.

2021. Július 13. 14:59, kedd | PR

Megújult a Village Media weboldala

213 hiperlokális sajtótermék, 97 tv csatorna, 136 helyi hírekkel foglalkozó weboldal, valamint 52 tematikus magazin – megújult a Village Media weboldala