Városlista
2021. november 30, kedd - András, Andor

Hírek

2021. Június 10. 15:50, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

Mitől univerzális manapság egy kelme? Mindenképpen elsőszámú a kérdéskörben a multifunkcionális alkalmazhatóság, és persze nem elhanyagolható tényező az optimális ár-érték arány sem.

De megemlíthető a praktikum, a tartósság és a kényelem szempontja is. Egy biztos, az „átfogó, globális felhasználás” szófordulata a szabadidő és a poliészter anyagok privilégiuma.

A globális poliészter

A poliészter a textilipar egyik tömegterméke, hiszen rendkívül jól formálható, és rengeteg fajta ruhatípus kivitelezéshez nyújt ideális alapanyagot. Szintetikus eredetének ellenére az elsőrangú poliésztert egyértelműen a tartósság, a roppant változatos színvilág és a pénztárcabarát árfekvés jellemzi, emellett tömérdek fogyasztóbarát ismertetőjeggyel rendelkezik. Tiszta formájában viszonylag ritkán használják, de előfordul természetesen, és a Takoy méteráru webáruházában a 100 százalék poliészter poliuretánnal impregnált változata is megtalálható, ami víztaszító sajátosságának köszönhetően még tovább árnyalja a felhasználási lehetőségek sorát. Vízálló poliészter? Már itt tart a világ? Roppant sokféle anyaggal kombinálható, nem gyűrődik, gyorsan szárad, így a hétköznapok forgatagában is praktikus az alkalmazása. Többnyire a felsőruházat, sportruha, fürdőruha, lábbelik, fehérneműk, bélések, táskák, szőnyegek a poliészter elsődleges felhasználása, de amennyiben valaki a poliészternél jobb légáteresztő képességgel bíró anyagra vágyik, akkor is megtalálja a számítását.

Nézzük a jól szellőző szabadidő anyagokat!

Csakúgy, mint előző társa, a népszerű szabadidő kelme is sokoldalú, kényelmes és könnyen kezelhető viselet. Remek választás sport- és fitneszruhák, felsőruházati gyártmányok alapanyagához. Kifejezetten univerzális textília, és méteráruberkekben leginkább a futter névvel illetik. Tagadhatatlanul a legminőségibb anyagok egyike, rugalmassága elasztántartalmának köszönhető, ami tovább fokozza viselője komfortérzetét. Kiválóan szellőzik, és egy nemzetközi tesztelési és tanúsítványi rendszer keretében kizárólag az egészséggel összeegyeztethető anyagfelhasználással készülhet.

A fotó forrása:
Sompao / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2021. November 29. 17:00, hétfő | PR

Műemléki Piarista Kollégiumot újít fel a Jánosik Kft.

Folytatódik a sátoraljaújhelyi piarista kollégium felújítása. A sikeres első ütemi rekonstrukció után, most a belső terek korszerűsítésén a sor.

2021. November 25. 12:00, csütörtök | PR

Csaptelepek a lakásban: milyet válasszunk és hova?

Kevés szó esik felújításkor, korszerűsítéskor a csaptelepek cseréjéről.

2021. November 15. 15:54, hétfő | PR

Klasszikus vagy tolóajtók: Melyiket válasszuk?

A beltéri ajtók ma már sokféle kivitelben, színben és dekorációban kaphatók. Azonban leegyszerűsítve klasszikus és tolóajtókra oszthatók. Hogyan válasszuk ki a megfelelő ajtót otthonunkba, és melyek az aktuális trendek?

2021. November 15. 14:33, hétfő | PR

Az egyik legnépszerűbb okos eszköz, az okosóra

Napjaink egyik legnépszerűbb okos kiegészítője, az okosóra.