Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2021. Június 10. 15:50, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

A könnyen kezelhető szabadidő és poliészter anyagok univerzális felhasználása

Mitől univerzális manapság egy kelme? Mindenképpen elsőszámú a kérdéskörben a multifunkcionális alkalmazhatóság, és persze nem elhanyagolható tényező az optimális ár-érték arány sem.

De megemlíthető a praktikum, a tartósság és a kényelem szempontja is. Egy biztos, az „átfogó, globális felhasználás” szófordulata a szabadidő és a poliészter anyagok privilégiuma.

A globális poliészter

A poliészter a textilipar egyik tömegterméke, hiszen rendkívül jól formálható, és rengeteg fajta ruhatípus kivitelezéshez nyújt ideális alapanyagot. Szintetikus eredetének ellenére az elsőrangú poliésztert egyértelműen a tartósság, a roppant változatos színvilág és a pénztárcabarát árfekvés jellemzi, emellett tömérdek fogyasztóbarát ismertetőjeggyel rendelkezik. Tiszta formájában viszonylag ritkán használják, de előfordul természetesen, és a Takoy méteráru webáruházában a 100 százalék poliészter poliuretánnal impregnált változata is megtalálható, ami víztaszító sajátosságának köszönhetően még tovább árnyalja a felhasználási lehetőségek sorát. Vízálló poliészter? Már itt tart a világ? Roppant sokféle anyaggal kombinálható, nem gyűrődik, gyorsan szárad, így a hétköznapok forgatagában is praktikus az alkalmazása. Többnyire a felsőruházat, sportruha, fürdőruha, lábbelik, fehérneműk, bélések, táskák, szőnyegek a poliészter elsődleges felhasználása, de amennyiben valaki a poliészternél jobb légáteresztő képességgel bíró anyagra vágyik, akkor is megtalálja a számítását.

Nézzük a jól szellőző szabadidő anyagokat!

Csakúgy, mint előző társa, a népszerű szabadidő kelme is sokoldalú, kényelmes és könnyen kezelhető viselet. Remek választás sport- és fitneszruhák, felsőruházati gyártmányok alapanyagához. Kifejezetten univerzális textília, és méteráruberkekben leginkább a futter névvel illetik. Tagadhatatlanul a legminőségibb anyagok egyike, rugalmassága elasztántartalmának köszönhető, ami tovább fokozza viselője komfortérzetét. Kiválóan szellőzik, és egy nemzetközi tesztelési és tanúsítványi rendszer keretében kizárólag az egészséggel összeegyeztethető anyagfelhasználással készülhet.

A fotó forrása:
Sompao / Shutterstock.com

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.

2024. Április 16. 10:59, kedd | PR

K&H: ennyivel emelkedett a gyerekinfláció

háromezer forint ma már nem elég két hamburgerre, két évvel ezelőtt még három is kijött ennyiből

2024. Március 28. 08:20, csütörtök | PR

Cégmódosítás – változás az üzleti környezetben

Az üzleti környezet folyamatosan változik, és a vállalatoknak alkalmazkodniuk kell ezekhez a változásokhoz.