Városlista
2024. április 29, hétfő - Péter

Hírek

2023. December 21. 10:28, csütörtök | PR
Forrás: (x)

A legdivatosabb férfi cipők a téli hónapokra - javaslataink

A legdivatosabb férfi cipők a téli hónapokra - javaslataink

A hideg idő beköszöntével nem csak a meleg ruházat, de a megfelelő lábbeli is kiemelt szerepet kap. A CCC tudja, hogy a férfiak számára is fontos a stílusos megjelenés, még a legzordabb téli napokon is.

Bemutatjuk a 2024-es év legdivatosabb férfi cipőit, amelyek nem csak a hideget, de a divat kihívásait is bátran vállalják. Lépj be velünk a téli divat világába, és találd meg a tökéletes cipőt a hideg hónapokra!

Milyen férfi téli cipőt válasszak ebben a szezonban?

Kényelmesek, funkcionálisak és rendkívül univerzálisak. A 2023–2024-es divatos férfi téli cipők jól működnek nehéz időjárási körülmények között, és tökéletesen kiegészítik a stílusodat. Nem tudod, milyen lábbelit válassz ebben a szezonban? Segítünk. Kiválogattuk a legdivatosabb modelleket a hideg napokra. Nem számít, milyen lesz ez a tél, a masszív lábbelik biztosan jól jönnek majd, köztük a barna férfi bakancs alternatívák. A tervezők arra törekedtek, hogy a kényelmet a stílussal ötvözzék, ezért az üzletláncok kifutóit és kollekcióit olyan modellek uralják, amelyek minden időjárásban megállják a helyüket, ugyanakkor tökéletes kiegészítői lesznek bármilyen stílusnak. A 2023–2024-es divatos férfi téli cipők jól ismert klasszikusok, dizájnjukat a katonai gardrób és a funkcionális anyagokból készült bokacipők ihlettek. Függetlenül attól, hogy az elegancia hűséges híve vagy a sportos stílus rajongója, az uralkodó trendek közül biztosan fogsz tudni választani, kiválogattuk azokat, amelyek a következő hónapokban meghódítják a városok utcáit.

Bőr chelsea csizma – elegáns stílushoz és sok minden máshoz

Egy férfi cipő télre, amely passzol a farmerhez és az öltönyhöz is? Lehetséges. Csak válassz bőr chelsea csizmát. A chelsea csizma, vagyis az egyszerű kialakítású bokacsizma olyan modell, amely rendszeresen visszatér a divatba új, meglepő változatokban. Ebben a szezonban többek között a Badura, a Gino Rossi és a Lasocki kollekcióiban is jelen van, érdemes szétnézni a CCC széles kínálatában. A bőr chelsea csizmák divatosak fekete, barna, bézs vagy sötétkék színben, elegáns vagy lezser változatban egyaránt. A megfelelő pár kiválasztásával olyan lábbelik tulajdonosa leszel, amelyeket sikeresen viselhetsz munkába, de akár hétvégén vagy munkaidőn túl is.

Stílus és funkcionalitás – férfi bakancs, ami egyszerűen telitalálat

A téli lábbeliknek nemcsak stílusosnak, de mindenekelőtt praktikusnak kell lenniük, ezért a trendek között olyan modellek is szerepelnek, amelyek a nehéz időjárási körülmények között is jól teljesítenek. Ha olyan szigetelt férfi téli cipőt keresel, amiben nyugodt szívvel járkálhatsz hóban és fagyban is, akkor válassz magadnak egy surranót, mondjuk egy fehér férfi bakancs személyében. A Timberland stílusú munkaruházatra hajazó fazonok a legjobb választásnak bizonyulhatnak az alkalmi casual stílus és a streetwear szerelmeseinek. Ezek a cipők bármilyen felületen jó tapadást biztosítanak, és szinte mindenhez passzolnak: farmerhez, parkához, melegítő nadrághoz vagy puffer kabáthoz.

A trekking modellek vezető trendek az utcai divatban

A divat már régóta nem volt ilyen funkcionális. A kifutókon egyre gyakrabban jelennek meg a technikai anyagokból készült ruhák. Az elmúlt szezonok slágere a gorpcore trend volt – egy olyan stílus, amelyet többek között a hegyi túrázás ihletett. Hatás? Idén télen a férfi trekking cipők is divatosak lesznek – kitaposott talppal, tömör fűzéssel, esőnek, hónak és hidegnek ellenálló anyagokkal. Előnyök: az ilyen lábbelik jól használhatók a városi dzsungelben és a hétvégi kirándulásokon is. Tökéletes lesz farmerhez és meleg kabáthoz. Neked melyik lesz a kedvenc stílusod? Csekkold a CCC online shopban, vagy tégy egy próbát a hozzád legközelebb eső helyhez kötött üzletben preferenciáid szerint!

Címkék: bakancs, cipő, divat, stílus

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.