Városlista
2020. augusztus 7, péntek - Ibolya

Hírek

2019. Május 28. 09:32, kedd | Bulvár

A legizgalmasabb részek jönnek a Barátok köztben! Kiderült mi lesz Berényi Miklós sorsa

A legizgalmasabb részek jönnek a Barátok köztben! Kiderült mi lesz Berényi Miklós sorsa

Berényi Miklós, a Barátok közt főszereplője már több mint húsz éve. Pár héttel ezelőtt azonban kiderült, hogy kérdésessé vált a sorsa. A Blikk úgy tudja, a sorozatnál már tervezik a fifikás üzletember nélküli időszakot.

Pár hete röppent fel a hír, hogy Szőke Zoltán elégedetlen a szerepével, és elképzelhető, hogy távozik a Barátok köztből. A Blikk úgy tudja, a színész folyamatos tárgyalásban van a produkcióval, hogy meghosszabbítsa-e a szerződését. Nem véletlen, hogy az utóbbi részekben Berényi Miklóst egy titokzatos kór támadta meg. A lap azonban arról értesült, hogy ha a színész a távozás mellett dönt, Berényi karaktere akkor sem hal meg.

"Őszig biztos, hogy képernyőn lesz Berényi Miki. Persze beszélnek arról itt bent is, hogy Szőke távozik a szappanoperából, de az biztos, hogy nem ölik meg Mikit. Őt nem lehet megölni, hiszen ő maga a kft. Úgy tudom, teljesen nem szeretnék lezárni Miki történetszálát, hiszen sosem árt, ha a későbbiekben – az állóvíz felkavarása érdekében – visszatér, ahogy Berényi Claudia is rendszeresen fel-felbukkan..." – árulta el egy informátor.

"Bizonyára emlékeznek a nézők a tavaly októberi, jubileumi epizódra. Több hónapon keresztül építettük a „nagy durranást", látszott, a történet drámai végkifejlet felé halad, aminek csúcspontja Miklós lelövése, majd ennek a következménye volt. Az idei csúcspont történetben és látványban is jócskán túlnő a jubileumi részen, de az összes eddigi epizódon is! Ennek a sztorinak az egyik eleme lesz Miklós állapota, de erről többet nem mondhatok. A tábla készen áll, a bábuk mozognak. Érdemes bekapcsolódnia annak is, aki eddig nem tette!" – nyilatkozta Szerencsés Gabriella kreatív producer.

Forrás: life.hu

Kép: RTL Klub

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 06. 14:04, csütörtök | Bulvár

Megvan, hogy ki rendezi a Marvel Kapitány folytatását

Nia DaCosta fogja rendezni a nagysikerű Marvel Kapitány második részét - számolt be a The Variety című filmes portál.

2020. Augusztus 06. 11:49, csütörtök | Bulvár

Teqvilágrekord a kánikulában - VIDEÓK + GALÉRIA

12 óra, 4 sportág, 1 fürdő és persze a Prémium Médiaválogatott elszánt tagjai. Számokban így lehetne összefoglalni a hétvégén felállított újabb világrekordot, ami a Médiaválogatott nevéhez fűződik.

2020. Augusztus 05. 12:00, szerda | Bulvár

Főzzünk Robival! Club szendvics - VIDEÓ

Robi megmutatja nekünk, hogy is készül egy igazi club szendvics, és egy ezzel kapcsolatos legendát is megoszt a videóban! Jó szórakozást!

2020. Augusztus 05. 09:00, szerda | Bulvár

Andonik Retro Minifesztivál a Balaton északi partján - Werkfilmmel

Hajó helyett platón érkezett az Andonik Sztárválogatott a Balatonra!