Városlista
2020. augusztus 5, szerda - Krisztina

Hírek

2013. Május 18. 15:33, szombat | Külföld
Forrás: dailymail.co.uk

A metró sínek közé gurult a babakocsi - VIDEÓ!

A metró sínek közé gurult a babakocsi - VIDEÓ!

Philadelphiában egy babakocsi gurult a metró sínek közé. Nem sokon múlt, hogy felelőtlen édesanya kitudja menteni az életveszélybe került gyermekét.

Az édesanya olyan sokkot kapott, hogy kellett eltelt egy kis idő mire gyermeke után ugrott, hogy kimentse. A kisgyereket kiemelte és egy preonon álló embernek nyújtotta. Ekkor már több ember is oda szaladt, hogy segítséget nyújtson, majd az anyát is kihúzták. Mint kiderült egypercen múlt, hogy így ilyen szerencsésen végződött a baleset.

A majdnem tragédiává vált esetet az okozta, hogy az anya nem nyomta be a babakocsi fékzárát. A gyermek feje sérült, de szerencsére maradandó sérülést nem szenvedett. A videó és részletek adailymail.co.uk oldalon.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Augusztus 05. 08:56, szerda | Külföld

Már 18,5 millió a koronavírus-fertőzöttek száma a világon

A világon 18 480 000 ember fertőződött meg a koronavírus-járványban, a halálos áldozatok száma 699 575, a gyógyultaké pedig 11 083 012 a baltimore-i Johns Hopkins Egyetem szerdai adatai szerint.

2020. Augusztus 05. 05:00, szerda | Külföld

Szeptemberre halasztották az ítélethirdetést a szlovák újságíró-gyilkosság ügyében

Az eredetileg tervezettnél csaknem egy hónappal későbbre, szeptember 3-ra halasztotta a bazini székhelyű különleges bíróság az ítélethozatalt

2020. Augusztus 04. 17:05, kedd | Külföld

Újabb hatalmas tanzanitot talált a néhány hónapja milliárdossá vált tanzániai bányász

Miután júniusban két rekordméretű tanzanit drágakövet találva egyik napról a másikra milliárdossá vált, újabb nagyméretű, kétmillió dollárt (545 millió forintot) érő tanzanitra bukkant egy tanzániai bányász.

2020. Augusztus 04. 12:00, kedd | Külföld

Donald Trump amerikai elnöki rendeletet írt alá a munkahelyek külföldiekkel szembeni védelméről

Donald Trump hétfőn rendeletet írt alá az amerikai munkahelyek védelméről, amely azt kívánja megakadályozni, hogy külföldi munkavállalókat, akár alkalmi munkára is, amerikai munkavállalók helyére vegyenek fel.