Városlista
2019. október 17, csütörtök - Hedvig

Hírek

2019. Június 17. 11:25, hétfő | Bulvár

A nézők dönthetnek Harry Potter sorsáról

A nézők dönthetnek Harry Potter sorsáról

Daniel Radcliffe izgalmas munkát kapott, egy interaktív sorozatepizódban fog szerepelni.

A Harry Potter-filmek címszereplője, Daniel Radcliffe is benne lesz az Unbreakable Kimmy Schmidt interaktív epizódjában, ahol a cselekmény bizonyos pontjain a nézők dönthetnek a folytatásról.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy Radcliffe-nek pontosan mi lesz a szerepe, a készítők ígérete szerint azonban egy táncoló hamburger is fel fog tűnni az ominózus epizódban, a nézők pedig akár az emberiség és a robotok harcát is ki tudják majd robbantani egy rossz döntéssel.

A Netflix nem először gyárt interaktív tartalmat, a Black Mirror negyedik és ötödik évadját összekötő Bandersnatch után Bear Grylsszel is forgatott egy sorozatot, ahol a nézők irányíthatták a túlélőművészt.

Forrás: origo.hu

Kép: AFP/2019 Getty Images/Dimitrios Kambouris

Ezek érdekelhetnek még

2019. Október 17. 17:01, csütörtök | Bulvár

Räikkönen: Sör, fogorvos és Schumacher

Rendhagyó interjút közölt a svájci Blick a 40. születésnapját ünneplő Kimi Räikkönennel, a Forma-1 2007-es világbajnokával.

2019. Október 17. 14:49, csütörtök | Bulvár

Gájer Bálint esküvőre készül

Még van idő címmel jelent meg Gájer Bálint legújabb dalának klipje, amely azoknak szól, akik még nem találták meg az igaz szerelmet. Ezzel szemben Bálint szerencsésnek mondja magát, ő párjával már az esküvőjét tervezi.

2019. Október 15. 17:00, kedd | Bulvár

Két magyar film felújított változatát vetítik a Lumiere fesztiválon Lyonban

Mészáros Márta Ők ketten és Fábri Zoltán Az ötödik pecsét című filmjének felújított változatát vetítik a klasszikus filmeket felvonultató 11. Lumiere Grand Lyon Filmfesztiválon

2019. Október 15. 10:56, kedd | Bulvár

Tolószékébe rejtett kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra

Tolószékébe rejtett, csaknem három kilogramm kokainnal próbált felszállni egy 81 éves nő egy nemzetközi járatra Kolumbiában - közölte a helyi rendőrség szóvivője hétfőn.