Városlista
2020. április 10, péntek - Zsolt

Hírek

2019. Február 26. 17:44, kedd | Helyi

A nyomorultak súgói példányára lehet licitálni, fiatalok jótékonysági árverésén

A nyomorultak súgói példányára lehet licitálni, fiatalok jótékonysági árverésén

Bedi Eszti, a fiatalon elhunyt győri súgónő eredeti súgói példányára lehet licitálni ezúttal a mosonmagyaróvári fiatalok jótékonysági akciójában.

Még az októberi Színészbüfén, a szervezők bejelentéssel fogadták a közönséget. Elárulták, hogy egy nagy jótékonysági akciót terveznek, színész vendégeik bevonásával. „Azt kértük, minden vendégünktől, hogy ha van kedve csatlakozni a kezdeményezésünkhöz, akkor hozzon egy számára kedves könyvet, amelybe írjon pár sort és írja is alá azt, így lesznek ezek a művek, a piaci értékükön túl felbecsülhetetlen eszmei értékkel bíró darabok. Majd az utolsó színészbüfék egyikén vagy az internetes oldalunk, -erről még folynak az egyeztetések-, fogjuk ezeket a könyveket elárverezni s a bevételből olyan gyerekeket fogunk elvinni színházba, akik egyébként nem juthatnának el.” - mesélték.

A mosonmagyaróvári Színészbüfé exkluzív felajánlására lehet licitálni közösségi oldalukon: https://www.facebook.com/szineszbufemovar

" Az eddigi legkülönlegesebb felajánlásunk, így engedjétek meg,hogy elmeséljük a történetét. <3

Bedi Eszti. Ha ezt a nevet mondom mindenki,aki a győri színházba jár felkapja a fejét s jelzi,hogy ez a név biza ismerős a számára..jönnek az Esztivel kapcsolatos történetek, kincsek amelyeket Ő készített.. Most pedig egy olyan kincset kaptunk -egyenesen Eszti családjától- amit szavakkal is nehéz leírni s ami anélkül,hogy személyesen ismertük volt Esztit így is könnyet csalt a szemünkbe.

Ez a lefűzött (!) Nyomorultak szövegkönyv Eszti súgói példánya volt, ellátva rendezői instrukciókkal s az egész győri csapa aláírásával. Igazi relikvia,amelyet a család azért ajánlott fel aukciónkra, -azontúl mert támogatni szerették volna az ügyünket- mert úgy gondolják,hogy Eszti is így akarná s akarja onnan fentről. <3 " - írja a Színészbüfé oldala, a szervezők Ábrahám Lia és Kettinger Laura.

Kikiáltási ár: 6000,- ft

A jótékonysági árverés 2019. március 31-én zárul le.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Forrás, kép : Színészbüfé

Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 09. 14:08, csütörtök | Helyi

Immár digitális bölcsőde is várja a gyermekeket

A FELNŐTTEK IS KAPNAK SEGÍTSÉGET, HOGY A BEZÁRTSÁG ALATT HOGYAN ÉPÜLJENEK A PÁRKAPCSOLATOK

2020. Április 06. 13:37, hétfő | Helyi

Tippek tartós autóbérléshez

Ha valaki azt tervezi, hogy ellátogat több hétre külföldre, akkor érdemes megfontolni a hosszú távú autóbérlés lehetőségét.

2020. Április 03. 05:00, péntek | Helyi

Tölts több időt a kertedben! - Online minden eszköz beszerezhető hozzá!

Gyönyörű zöld gyepet szeretnél a kertben? Megigazítanád a sövényt? Kivágnál egy-két fát? Tavasszal nagyon sok munkát találunk a kertünkben, melyhez a megfelelő kertigépek elengedhetetlenek.

2020. Március 31. 17:00, kedd | Helyi

Színésznők karanténban: Papp Annamária

Papp Annamária, a Győri Nemzeti Színház egykori színésznője is nyilatkozott megkeresésünkre.