Városlista
2019. július 18, csütörtök - Frigyes

Hírek

2019. Február 26. 17:44, kedd | Helyi

A nyomorultak súgói példányára lehet licitálni, fiatalok jótékonysági árverésén

A nyomorultak súgói példányára lehet licitálni, fiatalok jótékonysági árverésén

Bedi Eszti, a fiatalon elhunyt győri súgónő eredeti súgói példányára lehet licitálni ezúttal a mosonmagyaróvári fiatalok jótékonysági akciójában.

Még az októberi Színészbüfén, a szervezők bejelentéssel fogadták a közönséget. Elárulták, hogy egy nagy jótékonysági akciót terveznek, színész vendégeik bevonásával. „Azt kértük, minden vendégünktől, hogy ha van kedve csatlakozni a kezdeményezésünkhöz, akkor hozzon egy számára kedves könyvet, amelybe írjon pár sort és írja is alá azt, így lesznek ezek a művek, a piaci értékükön túl felbecsülhetetlen eszmei értékkel bíró darabok. Majd az utolsó színészbüfék egyikén vagy az internetes oldalunk, -erről még folynak az egyeztetések-, fogjuk ezeket a könyveket elárverezni s a bevételből olyan gyerekeket fogunk elvinni színházba, akik egyébként nem juthatnának el.” - mesélték.

A mosonmagyaróvári Színészbüfé exkluzív felajánlására lehet licitálni közösségi oldalukon: https://www.facebook.com/szineszbufemovar

" Az eddigi legkülönlegesebb felajánlásunk, így engedjétek meg,hogy elmeséljük a történetét. <3

Bedi Eszti. Ha ezt a nevet mondom mindenki,aki a győri színházba jár felkapja a fejét s jelzi,hogy ez a név biza ismerős a számára..jönnek az Esztivel kapcsolatos történetek, kincsek amelyeket Ő készített.. Most pedig egy olyan kincset kaptunk -egyenesen Eszti családjától- amit szavakkal is nehéz leírni s ami anélkül,hogy személyesen ismertük volt Esztit így is könnyet csalt a szemünkbe.

Ez a lefűzött (!) Nyomorultak szövegkönyv Eszti súgói példánya volt, ellátva rendezői instrukciókkal s az egész győri csapa aláírásával. Igazi relikvia,amelyet a család azért ajánlott fel aukciónkra, -azontúl mert támogatni szerették volna az ügyünket- mert úgy gondolják,hogy Eszti is így akarná s akarja onnan fentről. <3 " - írja a Színészbüfé oldala, a szervezők Ábrahám Lia és Kettinger Laura.

Kikiáltási ár: 6000,- ft

A jótékonysági árverés 2019. március 31-én zárul le.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Forrás, kép : Színészbüfé

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 12:28, csütörtök | Helyi

Hatalmas változás következik a győri Audi Hungariánál

Ősztől Alfons Dintner, az Audi AG ingolstadti előszéria központjának vezetője váltja az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöki pozíciójában Achim Heinflinget, aki Ingolstadtban az Audi AG legnagyobb gyárát vezeti majd.

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.

2019. Július 17. 13:10, szerda | Helyi

Kombájn és egy gabonatábla lángol Győrnél

Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál.

2019. Július 16. 16:25, kedd | Helyi

A Győri Balett művészei nyáron Olaszországban is remekeltek

Herkovics Eszter Adria és Luigi Iannone a Győri Balett művészei a napokban Olaszországban léptek fel, Ricardo Nunez tiszteletére rendezett eseményen.