Városlista
2019. november 11, hétfő - Márton

Hírek

2019. Február 26. 17:44, kedd | Helyi

A nyomorultak súgói példányára lehet licitálni, fiatalok jótékonysági árverésén

A nyomorultak súgói példányára lehet licitálni, fiatalok jótékonysági árverésén

Bedi Eszti, a fiatalon elhunyt győri súgónő eredeti súgói példányára lehet licitálni ezúttal a mosonmagyaróvári fiatalok jótékonysági akciójában.

Még az októberi Színészbüfén, a szervezők bejelentéssel fogadták a közönséget. Elárulták, hogy egy nagy jótékonysági akciót terveznek, színész vendégeik bevonásával. „Azt kértük, minden vendégünktől, hogy ha van kedve csatlakozni a kezdeményezésünkhöz, akkor hozzon egy számára kedves könyvet, amelybe írjon pár sort és írja is alá azt, így lesznek ezek a művek, a piaci értékükön túl felbecsülhetetlen eszmei értékkel bíró darabok. Majd az utolsó színészbüfék egyikén vagy az internetes oldalunk, -erről még folynak az egyeztetések-, fogjuk ezeket a könyveket elárverezni s a bevételből olyan gyerekeket fogunk elvinni színházba, akik egyébként nem juthatnának el.” - mesélték.

A mosonmagyaróvári Színészbüfé exkluzív felajánlására lehet licitálni közösségi oldalukon: https://www.facebook.com/szineszbufemovar

" Az eddigi legkülönlegesebb felajánlásunk, így engedjétek meg,hogy elmeséljük a történetét. <3

Bedi Eszti. Ha ezt a nevet mondom mindenki,aki a győri színházba jár felkapja a fejét s jelzi,hogy ez a név biza ismerős a számára..jönnek az Esztivel kapcsolatos történetek, kincsek amelyeket Ő készített.. Most pedig egy olyan kincset kaptunk -egyenesen Eszti családjától- amit szavakkal is nehéz leírni s ami anélkül,hogy személyesen ismertük volt Esztit így is könnyet csalt a szemünkbe.

Ez a lefűzött (!) Nyomorultak szövegkönyv Eszti súgói példánya volt, ellátva rendezői instrukciókkal s az egész győri csapa aláírásával. Igazi relikvia,amelyet a család azért ajánlott fel aukciónkra, -azontúl mert támogatni szerették volna az ügyünket- mert úgy gondolják,hogy Eszti is így akarná s akarja onnan fentről. <3 " - írja a Színészbüfé oldala, a szervezők Ábrahám Lia és Kettinger Laura.

Kikiáltási ár: 6000,- ft

A jótékonysági árverés 2019. március 31-én zárul le.

Szerkesztette: Csobay Dániel

Forrás, kép : Színészbüfé

Ezek érdekelhetnek még

2019. November 11. 06:27, hétfő | Helyi

Artem Pozdeev érdemelte ki az Audi Hungaria táncművészeti díját

Az Anna Karenina táncdráma szombati premier előadása után folytatódott a díjeső a Győri Balettnél.

2019. November 10. 01:20, vasárnap | Helyi

Heti horoszkóp november 11-től

2019. November 10. 01:19, vasárnap | Helyi

Az ötös lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Zrt. tájékoztatása szerint a 45. héten megtartott ötös lottó és Joker számsorsoláson a következő számokat húzták ki:

2019. November 09. 07:14, szombat | Helyi

FELHÍVÁS