Városlista
2019. december 15, vasárnap - Valér

Hírek

2018. Augusztus 22. 07:07, szerda | Bulvár

A Robinson-szigetek szépe a Nemzeti Lovas Színházért kampányol

A Robinson-szigetek szépe a Nemzeti Lovas Színházért kampányol

Szick Petra még csak 22 éves, de már 10 éve a médiában dolgozik. Modellkedik és kacsingat a színész karrier felé, de ezen kívül előszeretettel vesz részt különböző szépségversenyeken is.

Így került a fejére ismét a Robinson-szigeteken az a bizonyos szépségkirálynőknek járó korona.

A fiatal szépség neve ismerté vált a jó cselekedetei miatt, hisz köztudott,hogy közel áll hozzá a jótékonykodás, így amikor teheti, ott segít ahol tud. Idén tavasszal Pintér Tibor,a Nemzeti Lovas Színház igazgatója felkérte Petrát,hogy legyen kisfia mentora, ugyanis, a kis “Tenya” szeretne az édesapja nyomdokaiba lépni.

Ez idő alatt több helyen láthattuk Tenyát, Mátét és a fiatal modellt együtt megjelenni. Így Petra, akarva-akaratlanul is bekerült a “Pintér család” szívéhez közel álló Nemzeti Lovas Színház légkörébe is.

Pár nappal ezelőtt, arra lettünk figyelmesek, hogy a fiatal szépség a közösségi oldalain elkezdett kampányolni a Nemzeti Lovas Színház mellett. A kampány célja,hogy, ha elegendő “igen” szavazat gyűlik össze, akkor az Acsaújlaki kastély megnyitja kapuit a Nemzeti Lovas Színház darabjai előtt.
Petra a megkeresésünkre a következőt válaszolta:
“ Az igazat megvalva sosem gondoltam volna,hogy egyszer majd a Nemzeti Lovas Színházért fogok kampányolni,hisz év elején azt sem tudtam,hogy van ilyen.” -meséli Petra mosolyogva,majd folytatja:
“ Tény és való, mióta Tibit ismerem, nincs nap, hogy ne beszéljünk a színházról valamit. A kisfiával való munka közel hozott minket egymáshoz és igazán bensőséges kapcsolatot alakítottunk ki a másikkal. Sokszor voltam a Kincsem parkban munka vagy éppen más miatt, így volt alkalmam nem csak a próbákat, de a fantasztikus előadásokat is megnézni. A hónapok elteltével sok élménnyel gazdagodtam, sok fantasztikus embert ismerhettem meg,amiért a sornak,és Tibinek is nagyon hálás vagyok. Látom Tibin és az ott dolgozókon, hogy mennyire fontos nekik a színház és,hogy őszinte legyek, én is annyit hallok róla, hogy nekem is azzá vált. Gyorsan be tudja lopni magát az ember szívébe,csak úgy mint a fantasztikus négylábúak. Így jött az ötlet, hogy megragadom a szépségkirálynőségből fakadó “ismertségem” és segítek nekik minél több emberhez eljuttatni a Nemzeti Lovas Színház fogalmát. Meg is ragadtam az alkalmat mikor megláttam,hogy a “magyar Versailles” vagyis az Acsaújlaki kastély felvetette annak gondolatát,hogy,ha sok “igen” gyűlik össze,akkor megnyitja a kapuit a Színház előtt.

Szerintem ez fantasztikus lehetőség és nagyon nemes gondolat. A kastély nagyon szép, már többször fotóztam benne. Bizakodva remélem,hogy a kastély vezetőségének megenyhül a szíve,és megtölti a kastély falait nem csak élettel, de fantasztikus dalokkal is. Eddig fogalmam sem volt róla,hogy olyas valaki mint én,egy Biatorbágyi egyszerű lány, tömegeket tud megmozdítani,egészen mostanáig. Kaptam viccből egy Nemzeti Lovas Színházas pulóvert,amióta kiposztoltam benne egy képet meg sem tudom számolni,hogy mennyien érdeklődtek jegyvasárlás, pulcsi rendelés vagy a színház után és mi több, növekszik az “igenek” száma is a szavazati listán. Nem tudom elmondani,hogy mennyire hálás vagyok mindenkinek aki segít. Köszönöm nektek. Remélem találkozunk a következő előadason.” -meséli Petra

Mit is mondhatánk, egy szó, mint száz. A fiatal szépség a népszerűségét ismét egy jó cselekedetre fordította. Pintér Tibor helyében mi most nagyon büszkék lennénk. Reméljük,hogy többen követik majd a 2018-as Miss Robinson példa értékű tevékenységét.

A Nemzeti Lovas Színház “Kincsem” című darabja óriási sikert aratott. Szeptember 22,23.-án a Budapesti Kincsem parkban is megtekinthető lesz. Bővebb info: www.nemzetilovasszinhaz.hu weboldalon.

Képek forrása: Szick Petra

Ezek érdekelhetnek még

2019. December 13. 12:33, péntek | Bulvár

Rekordot döntött A Dal 2020

Rekordot döntve minden eddiginél több, 559 nevezés érkezett A Dal 2020 pályázati felhívására

2019. December 13. 12:07, péntek | Bulvár

Rejtélyes haláleseteket okozott a múmia bosszúja

A bosszú nem maradt el.

2019. December 12. 13:03, csütörtök | Bulvár

Camila Cabello és Pierce Brosnan is szerepel az új Hamupipőkében

A Latin Grammy-díjas énekes-dalszerző Camila Cabello a Sony Pictures új Hamupipőke-feldolgozásában debütál a filmvásznon. A zenés vígjátékban Pierce Brosnan alakítja majd a királyt

2019. December 12. 10:50, csütörtök | Bulvár

Extra nevet kapott Tóth Gabi és Krausz Gábor kislánya

Az énekesnő és a séf nem mindennapi nevet választott.