Városlista
2019. június 25, kedd - Vilmos

Hírek

2019. Március 04. 16:42, hétfő | Bulvár

A színpadon tartóztatták le a Charme együttes énekesét

A színpadon tartóztatták le a Charme együttes énekesét

A Charme együttes kanadai koncertjén váratlan esemény történt, ugyanis az énekest, Jáger Gyulát a színpadon verték bilincsbe.

Nagyon meglepődött kanadai koncertjén Jáger Gyula, ugyanis a fellépés végén két rendőr jelent meg a színpadon, akik bilincsbe verték: az indoklás szerint túl hangosan zenéltek. Szerencsére hamar kiderült, hogy ez csak a helyi Magyar Ház vicce, és azért kattant bilincs a kezükön, mert még szerettek volna egy dalt hallani tőlük.

„A színpadon álltam, és épp bejelentettem, hogy az utolsó dal következik. A korábbi számos fellépéseink alkalmával már hozzászoktunk, hogy az utolsó dal mindig csak az utolsó előtti, mert a mi közönségünknek szinte sosem elég. Természetesen mi ezúttal is eleget tettünk a kérésnek, és velük együtt elénekeltünk még egy dalt. Ekkor lépett a színpadra egy rendőr hölgy és szintén egyenruhában lévő úr, akik arra hívták fel a figyelmünket, hogy túl hangosak voltunk, ezért letartóztattak, és egy bilincset raktak a kezemre.
A közönség ezt meglátva azonnal zúgolódott, de hamar kiderült, hogy mindez egy poén volt a Magyar Ház vezetőitől. Ettől függetlenül a bilincs csak azzal a feltétellel kerülhetett le rólam, ha még egy utolsó dalt cserébe elénekelünk. Nagyon meglepődtünk a váratlan szituáción Attilával, de a kérésnek örömmel tettünk eleget”
– mondta az AC Newsnak Jáger Gyula.

Forrás: life.hu

Kép: Instagram/Jáger Gyula

Ezek érdekelhetnek még

2019. Június 25. 10:20, kedd | Bulvár

Tíz éve halt meg Michael Jackson

Tíz éve, 2009. június 25-én halt meg Michael Jackson amerikai énekes, zeneszerző, a „pop királya”, aki meglehetősen ellentmondásos örökséget hagyott maga után.

2019. Június 25. 09:32, kedd | Bulvár

Lemond vezetői tagságáról Szikora János

A rendező szerint az érdekképviseletek újraegyesítésének eszméjét kellene legsürgősebben újragondolni.

2019. Június 25. 08:00, kedd | Bulvár

Visszatérnek az Oltári csajok

Régen látott magyar sorozat lesz látható esténként az RTL Klubon.

2019. Június 24. 12:00, hétfő | Bulvár

Már ott van a szépségkirálynő csapata Bulgáriában

Szick Petra, többszörös szépségkirálynő, idén is indít csapatot a bolgár szépségversenyen, ahol az indulók több kategóriában nevezhettek.