Városlista
2022. január 16, vasárnap - Gusztáv

Hírek

2011. Október 15. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

A szőke fruska kitálalt: óvszer nélkül próbálta fel a hollywoodi világsztár

A szőke fruska kitálalt: óvszer nélkül próbálta fel a hollywoodi világsztár

Volt az a pénz, amiért részletesen kitálalt a 22 éves amerikai Sara Leal, a 33 éves, nős Ashton Kutcherrel töltött édes éjszakájáról.

Mindeddig csak találgatások láttak napvilágot arról, hogy meddig mentek el a San Diegó-i Hard Rock Hotel egyik emeleti szobájának erkélyén található jakuzziban, most azonban kiderült: a 48 éves színésznő, Demi Moore fiatal férjével reggelig tartó, felejthetetlen szexcsatát vívtak.

- Én elhittem, amikor azt állította Ashton, hogy külön vannak a feleségével - jelentette ki lelkiismerete megnyugtatására Sara, aki aztán belejött a mesélésbe és az amerikai magazinnak egy vad és szenvedélyes éjszakáról számolt be.

Kiderült, hogy a medencében aznap éjjel mindenki meztelen volt, ami senkit nem zavart. Kutcher egyszer csak megcsókolta a lányt, majd hajnali hatkor a hálószobában kötöttek ki. A férfi elvesztette a törölközőjét, a lány erre válaszul eldobta a köpenyét és szeretkeztek. Még az ismétlés is belefért, s minden óvszer nélkül. Amikor már pihegtek, Kutcher óriási bókkal fejezte be az együttlétüket. Azt mondta: az élete 90 százalékában színész, de ezen az éjszakán őszintén saját magát tudta adni - számol be az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 15. 13:08, szombat | Bulvár

Várhatóan ekkor kerül a magyar mozikba a Csongor és Tünde animációs film

Dargay Attila (1927-2009) tervei alapján készül a Csongor és Tünde című animációs film, amely várhatóan 2024-ben kerül a magyar mozikba - tájékoztatta a Nemzeti Filmintézet (NFI) az MTI-t.

2022. Január 13. 09:01, csütörtök | Bulvár

Buszon szülte meg kisfiát egy nő Rio de Janeiróban

Autóbuszon kezdett vajúdni, majd utastársai segítségével ott is szülte meg kisfiát Rio de Janeiróban egy nő, aki később elnézést kért az utasoktól, hogy feltartotta őket.

2022. Január 11. 11:07, kedd | Bulvár

Csütörtöktől a mozikban a Szerelem első vérig felújított változata

Digitálisan felújított formában tér vissza csütörtöktől a mozikba a nyolcvanas éves egyik legsikeresebb filmje, a Szerelem első vérig,

2022. Január 07. 14:02, péntek | Bulvár

Vörös szőnyeg és közönség nélkül rendezik meg a Golden Globe díjátadót

A Golden Globe-díjátadót helyi idő szerint vasárnap 18 órakor rendezik meg a Los Angeles-i Beverly Hilton Hotelben, de elmarad a sztárok vörösszőnyeges felvonulása, és közönséget sem hívnak a ceremóniára.