Városlista
2022. augusztus 15, hétfő - Mária

Hírek

2011. Október 15. 07:53, szombat | Bulvár
Forrás: STOP

A szőke fruska kitálalt: óvszer nélkül próbálta fel a hollywoodi világsztár

A szőke fruska kitálalt: óvszer nélkül próbálta fel a hollywoodi világsztár

Volt az a pénz, amiért részletesen kitálalt a 22 éves amerikai Sara Leal, a 33 éves, nős Ashton Kutcherrel töltött édes éjszakájáról.

Mindeddig csak találgatások láttak napvilágot arról, hogy meddig mentek el a San Diegó-i Hard Rock Hotel egyik emeleti szobájának erkélyén található jakuzziban, most azonban kiderült: a 48 éves színésznő, Demi Moore fiatal férjével reggelig tartó, felejthetetlen szexcsatát vívtak.

- Én elhittem, amikor azt állította Ashton, hogy külön vannak a feleségével - jelentette ki lelkiismerete megnyugtatására Sara, aki aztán belejött a mesélésbe és az amerikai magazinnak egy vad és szenvedélyes éjszakáról számolt be.

Kiderült, hogy a medencében aznap éjjel mindenki meztelen volt, ami senkit nem zavart. Kutcher egyszer csak megcsókolta a lányt, majd hajnali hatkor a hálószobában kötöttek ki. A férfi elvesztette a törölközőjét, a lány erre válaszul eldobta a köpenyét és szeretkeztek. Még az ismétlés is belefért, s minden óvszer nélkül. Amikor már pihegtek, Kutcher óriási bókkal fejezte be az együttlétüket. Azt mondta: az élete 90 százalékában színész, de ezen az éjszakán őszintén saját magát tudta adni - számol be az Új Ász.

STOP

Ezek érdekelhetnek még

2022. Augusztus 15. 19:14, hétfő | Bulvár

Johnny Depp Al Pacinoval készít játékfilmet

Johnny Depp 25 év kihagyás után ismét rendez: a sztár az olasz festőművész és szobrász Amedeo Modiglianiról készít játékfilmet - számolt be róla hétfőn a The Hollywood Reporter.

2022. Augusztus 15. 13:08, hétfő | Bulvár

Két hónapon belül két főnyereményt söpört be a lottón egy szerencsés

Két hónapon belül kétszer is megütötte a főnyereményt egy férfi Maryland állam lottójátékán az Egyesült Államokban.

2022. Augusztus 15. 08:03, hétfő | Bulvár

Hosszú: ha úszom tovább, ennél jobban szeretnék felkészülni

A hazai rendezésű világbajnokság után Hosszú Katinka elfáradt, és nem tudott megfelelően felkészülni a Rómában zajló Európa-bajnokságra.

2022. Augusztus 13. 10:54, szombat | Bulvár

Lekapcsolták a gépekről a súlyosan megsérült Anne Heche amerikai színésznőt

Meghalt Anne Heche amerikai színésznő, aki olyan súlyos agysérülést szenvedett múlt heti autóbalesetében, hogy életét nem lehetett megmenteni. Gépekkel csak addig tartották életben, amíg eldőlt, mi lesz ép szerveivel.