Városlista
2024. április 27, szombat - Zita

Hírek

2012. Május 23. 19:30, szerda | PR
Forrás: InfoGyőr - Varga Alexandra

A Szuperinfonál nincs szuperebb!

A Szuperinfonál nincs szuperebb!

Hatalmas elismerésben részesült a Szuperinfó laphálózat, amely elnyerte a legkiválóbb hazai márkáknak járó Superbrands díjat.

A Brand Council független szervezet 1995-ben, Nagy-Britanniában jött létre, és ma már világszerte 82 országban működik. Tiszteleg azon márkák előtt, melyek kiemelkedő sikereket értek el, illetve e kivételes eredmények fenntartását biztosítják.

A 18 tagú, független szakemberekből álló bizottság az idén a Szuperinfó márkánkat is érdemesnek találta arra, hogy viselhessük a Superbrands 2012 védjegyet. Ez a kiemelkedő minőségi elismerés fontos visszajelzés, amely azt mutatja, hogy cégünket innovatív, erős márkaértékkel bíró társaságként tartják nyilván hazánkban.

Dr. Serényi János, a Superbrands bizottság elnöke lapunknak elmondta, milyen elvek alapján értékelik a hazai piac márkáit, miképp kerülnek fel a brand-ek a listára:

- A Brand Council minden országban létrehoz egy független és önkéntes bizottságot, amelynek legfőbb feladata annak biztosítása, hogy csak az arra érdemes márkák kaphassák meg a Superbrands státuszt. A magyarországi szupermárkák kiválasztásának alapja a Magyar Szabadalmi Hivatal PIPACS adatbázisa, amelyben csaknem 95 000 nemzeti védbejegyzés található. A marketing szakma, a média és a tudományos élet vezető képviselőiből álló szakértők ennek az adatbázisnak a szűkített és frissített változatából választották ki a 2012-es év hazai superbrandjeit, így a Szuperinfót is - ismertette az elnök. - A Business Superbrands program lelke az önkéntes szakértői bizottság, tagjai az üzleti szférát jól ismerő, neves és elismert szakemberek. A bizottság elé kerülő lista a Dun & Bradstreet által nyilvántartott mintegy 500 ezer, működő vállalkozás szűrésével és a legnagyobb hazai szakmai szervezetek, illetve kamarák ajánlásainak figyelembevételével jött létre. Ez a mintegy 3000 márkát/céget tartalmazó lista egyaránt tartalmazza a legnagyobb nyereségű hazai cégeket csakúgy, mint – az egyes szektorok iparkamarái, egyesületei, szakmai szervezetei által javasolt – a kisebb vállalkozásokat, melyek az üzleti élet kiválóságainak számítanak. A szakértői bizottság tagjai pontozással, egyenként értékelik a márkákat/cégeket, ennek a pontozásnak az eredménye a Magyarország legkiválóbb B2B márkáit tartalmazó végleges lista - mondta Dr. Serényi János.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 12:16, szombat | PR

Az év felelős foglalkoztatója a Jánosik Kft.

Év felelős foglalkoztatója díjat nyert a Jánosik és Társai Kft. a nagyvállalati kategóriában.

2024. Április 26. 10:14, péntek | PR

A legfontosabb tudnivalók bt. alapítás esetén

Az egyik legnépszerűbb cégforma Magyarországon a betéti társaság, más néven Bt.

2024. Április 22. 19:37, hétfő | PR

Indul a Nemzeti Faültetés Napja: Legyen Magyarország Európa legzöldebb országa!

2024. április 22-én, a Föld napján indítja útjára a 10 millió Fa országos közössége a Nemzeti Faültetés Napját

2024. Április 17. 09:09, szerda | PR

5 kerti dekorációs ötlet maximalistáknak

A jó idő megérkezése egyre többünket hajt ki a szabadba. A tavasz remek lehetőséget nyújt ahhoz, hogy új életet leheljünk a tél során elhanyagolt kertünkbe.