Városlista
2020. július 13, hétfő - Jenő

Hírek

2012. Augusztus 08. 05:00, szerda | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

A terhesség alatti szex a legjobb?

A terhesség alatti szex a legjobb?

Talán a természet jutalma, hogy bár a terhesség sok szempontból nehéz, de ez a kilenc hónap a legjobb a szexuális élet tekintetében - írja a Fox News. Cikkünkből kiderül, hogy mi áll az élettani jelenség mögött.

Dr. Ruslana Kadze, szülész-nőgyógyász ezt azzal magyarázza, hogy a kismedence fokozott véráramlása vérbőséget okoz a nemi szerv környékén. Ez okozhatja, hogy a nők ilyenkor jobban szeretik a szexuális együttléteket, mint máskor.

Ugyanakkor a mellek is érzékenyebbek, különösen az első trimeszter alatt, ezért ilyenkor általában azt sem szeretik, ha hozzájuk érnek. Viszont ez a második trimeszterre általában elmúlik.

Természetesen a kérdésben van némi ellentmondás, ugyanis sokszor nem ajánlott a terhesség alatti szex. Egyébként, ha csak az orvos nem mondja, a szex nem káros a babára nézve. Ráadásul az együttlétek segítenek a kismamának nyugodtnak maradni és jobban is alszanak tőle. Tehát összességében a terhesség alatti szex biztonságos és egészséges.

Ezek érdekelhetnek még

2020. Július 10. 17:08, péntek | Életmód

A nyaralni készülők többsége belföldön tervez pihenni

A magyarok többsége a koronavírus-járvány miatt elrendelt határzár feloldását követő időszakban is óvatosan tervezi utazásait:

2020. Július 10. 15:08, péntek | Életmód

Napszemüvegeket ellenőriztek

Megfeleltek az UV-szűrésre vonatkozó előírásnak a vizsgált napszemüvegek - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) pénteken az MTI-vel.

2020. Július 09. 17:09, csütörtök | Életmód

A koronavírus-fertőzés kezelésében alkalmazható hatóanyagot azonosítottak pécsi és osztrák kutatók

Pécsi és osztrák kutatók együttműködésével olyan - jelenleg allergia elleni orrsprayben található - hatóanyagot azonosítottak, ami a későbbiekben a koronavírus-fertőzés kezelésében lehetséges gyógyszerként alkalmazható

2020. Július 01. 17:03, szerda | Életmód

Az internetezők hetven százaléka vásárol online

A magyarok már a járvány előtt is rendszeresen használták az internetet különböző ügyeik intézésére;