Városlista
2022. január 28, péntek - Károly,

Hírek

2012. Június 06. 06:00, szerda | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

A Tesco Mobile nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire

A Tesco Mobile nem hárítja át a távközlési adót ügyfeleire

A július 1-jétől bevezetésre kerülő új távközlési adó ellenére a Tesco Mobile garantálja, hogy percdíjait legalább 2012. október 1-jéig nem emeli.

A szolgáltató március 1-jei indulásakor azt ígérte, hogy tarifáit mindenkor az átlátható, könnyen megérthető percdíjak fogják jellemezni, és ehhez kívánja tartani magát a jövőben is, anélkül, hogy az új adót bármilyen formában beépítené a szolgáltatás díjába.

„Hiszünk abban, hogy üzleti modellünk, amely szerint teljesen független virtuális szolgáltatóként, önálló cégként kötünk szerződést ügyfeleinkkel valódi előnyt és értéket teremt a hazai távközlési piacon” – mondta Reszkető Péter, a Tesco Mobile cégvezetője. „A Tesco Mobile legnagyobb erőssége pont üzleti modellünk, melynek kiemelkedő sajátossága a függetlenség és a rugalmasságból eredő hatékony működés. Rugalmasságunkból és az eddigi erős ügyfélszerzésből eredően találtunk forrást az új adó költségeinek finanszírozására, így nem kívánjuk az új adó miatti megnövekedett terheinket az ügyfeleinkre tovább hárítani. A Tesco Mobile garantált percdíjakat biztosít ügyfeleinek legalább 2012. október 1-jéig, így mobilköltségeik továbbra is változatlanok maradnak az új távközlési adó bevezetését követően.”

Ezek érdekelhetnek még

2022. Január 28. 17:06, péntek | Belföld

Decemberben sem állt meg a villamos energia árának növekedése

Tavaly az utolsó hónapban is folytatódott a villamosenergia-árak emelkedése; decemberben a másnapi piacon újabb árcsúcsok dőltek meg

2022. Január 28. 16:05, péntek | Belföld

Évek óta jelentős számú új gyógyszer kap tb-támogatást

Évek óta jelentős számú gyógyszer kap újonnan társadalombiztosítási (tb-) támogatást, tavaly húsz betegségcsoportnál 31 új gyógyszer befogadásáról született döntés

2022. Január 28. 13:03, péntek | Belföld

Minden korábban mértnél alacsonyabb a januári álláskeresők száma

Idén januárban 249 ezer álláskereső szerepelt a Nemzeti Foglalkoztatási Szolgálat (NFSZ) regiszterében

2022. Január 28. 09:42, péntek | Belföld

Halálra gázoltak egy férfit Nagydorogon

Halálra gázoltak egy férfit Nagydorogon csütörtök este - közölte a rendőrség a honlapján.