Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2016. Június 28. 19:09, kedd | Bulvár
Forrás: GOLD RECORD MUSIC KFT.

A The Biebers dalt írt a foci EB összefogásról

A The Biebers dalt írt a foci EB összefogásról

\"Megtelt a tér, szorítunk helyet, ha jönnél. Arcunkon festék, magadra zászlót vettél: szemedben ég. Látszik, hogy győzni jöttél, mondd, hogy az éjjel soha véget nem ér.\" - énekli Puskás Peti.

A The Biebers "Felgyulladt a város" című új dalával fejezte ki érzéseit a magyar válogatott 2-0-s eredménye után.

A The Bieberst alapító Puskás Peti és testvére Puskás Dani személyesen is átélték a Ausztria felett aratott magyar siker utáni győzelmi mámort. Zászlót lengetve vonultak a tömeggel és részesei voltak annak a csodálatos egységélménynek, amely összekapcsolta az embereket azon az estén. A srácok annyira feltöltődtek, hogy még aznap éjjel megírták a dalt; Dani a zenét, Peti pedig a szöveget. Másnapra már készen voltak az alapok.

"Ez a dal inkább érzelmes lett, nem egy tipikus focihimnusz. Nem kokrét meccsről szól, hanem szerettük volna időtlenné tenni azt az érzést, amit átéltünk. Azt a csodát akartuk megfogalmazni, hogy egy focimeccs, képes minden különbözőség ellenére egységbe forrasztani az embereket. Hihetetlen tapasztalás volt, életünk egyik legjobb bulija, legszívesebben az egész világot átöleltük volna!" - számol be Puskás Peti, a népszerű énekes, színész, aki azt is elárulta, hogy ezzel a dallal szeretnének emlékeztetni mindenkit azokra a csodálatos napokra.

A "Felgyulladt a város" youtube videóját stílusosan azokból a világhálón fellelhető fotókból készítették el, amelyen önfeledten ünneplő magyar drukkerek szerepelnek.

A két Puskás testvér egyébként nagy futballrajongó hírében állt. Peti sportszerűen is focizott a BKV Előre csapatában, amúgy az MTK-nak szurkol, és rendszeresen látogatja kedvenc csapatának meccseit. Puskás Peti azt is elmesélte, hogy édesapja és papája is futballozott. Gyerekkorából még visszaemlékszik a öregek beszámolóira az általuk még megélt magyar futball sikerekre, és nagyon örül, hogy most – ilyen hosszú szünet után -megtört a jég. Reméli, hogy a mai kissrácok még sokszor átélhetik, hogy "felgyullad” a város.

A The Biebers Budapesten legközelebb augusztus 4-én ad koncertet a Barba Negra Track-ben.

https://www.youtube.com/watch?v=hVzCoeGanM4
https://www.facebook.com/TheBiebers/
http://www.goldrecord.hu

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.