Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2019. December 09. 10:48, hétfő | Belföld

A turizmus legszebb karácsonyfáját keresik – fotópályázat

A turizmus legszebb karácsonyfáját keresik – fotópályázat

A szakma legszebb karácsonyfáját keresik. Fotózd le, ők pedig megmutatják a széles szakmai közönségnek, és megszavaztatják. A legszebb fát beküldő cég, helyszín, díjat kap.

A turizmus.com karácsonyfája már áll.

"Az önök szállodájának lobbyjában, éttermében, utazási irodájában, ügyfélterében bizonyára a mienkénél nagyobb, pompásabban feldíszített fa köszönti a vendégeiket, ügyfeleiket, partnereiket. Büszkélkedjen el vele, mutassa meg a saját karácsonyfájukat a széles szakmai közönségnek, hogy minél többen gyönyörködhessenek benne!" - írják

A TURIZMUS LEGSZEBB KARÁCSONYFÁJA címmel fotópályázatot hirdetnek!

Nincs más dolgod, mint lefotózni a munkahelyeden felállított karácsonyfát, és beküldeni. A fotókat közzéteszik a helyszínnel együtt, és a karácsony előtti héten szavazásra bocsátják olvasóiknak.


Miért éri meg részt venni a karácsonyfa-fotópályázaton?

- Az első három, legtöbb szavazatot kapott karácsonyfa-fotó beküldőjének nyereményként felajánlanak egy-egy egész éves turizmus.com magazin előfizetést 2020-re.


- Az 1. és a 2. helyezett cégtől, illetve helyszíntől 2-2 főt meghívnak a február 1-jei Turizmus Évadnyitó Gálára a Budapest Kongresszusi Központba.

- Az 1. helyezettet mindezeken felül egy kávéfőző géppel is megajándékozzuk, amelyet odatehet majd a turizmus legszebb karácsonyfája alá.


Hogyan vehetsz rész a pályázaton?

Küldj be a munkahelyi karácsonyfátokról 1 db fotót a helyszín megnevezésével erre a címre: fotopalyazat@turizmus.com

Beküldési határidő: december 13. (péntek) 24.00 óra
Szavazás kezdete: december 16. 06.00 óra
Szavazás zárása: december 19. 17.00 óra

Pályázatonként 1 db fotót várnak a munkahelyi karácsonyfáról a helyszín megnevezésével. Beküldés: december 13-án éjfélig

Eredményhirdetés: december 20-án a turizmus.com-on, a Bulletinben és a Facebook-oldalukon.

Fotó: Pixabay

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:06, péntek | Belföld

Nagy Márton: önfenntartó társasággá kell válnia a Magyar Postának

A kormány azt várja a Magyar Posta Zrt.-től, hogy legyen önfenntartó, folytassa a zöld és digitális átállást, szolgáltatásait pedig továbbra is biztosítsa mindenki számára lakóhelytől függetlenül

2024. Április 19. 14:58, péntek | Belföld

KSH: Drágább az üzemanyag Magyarországon a környező országok átlagánál

Az EU Weekly Oil Bulletin legfrissebb adatai alapján Magyarországon a 95-ös oktánszámú motorbenzin átlagára 640, míg a régiós országokban 620 forint volt.

2024. Április 19. 07:22, péntek | Belföld

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén

Marad az átlagosnál hűvösebb idő a hétvégén is: a hőmérséklet csúcsértéke 11-18 Celsius-fok között alakul, és hajnalban visszatérnek a gyenge fagyok.

2024. Április 18. 14:32, csütörtök | Belföld

Átadták a 33. számú főút 2x2 sávra bővített újabb szakaszát

Elkészült a 33. számú főút újabb szakasza, ezzel Debrecentől Látóképig 2x2 sávon közlekedhetnek a járművek - hangzott el az útszakasz csütörtöki átadó ünnepségén.