Városlista
2020. március 29, vasárnap - Auguszta, Bertold

Hírek

2018. Szeptember 20. 06:33, csütörtök | Belföld

A Turizmus Szakma Példaképét keresik

A Turizmus Szakma Példaképét keresik

Ismét megrendezi az Év Szállása és az Év Turisztikai Települése és az Év Turisztikai Attrakciója versenyt a szallas.hu. Idén is keresik a Turizmus Szakma Példaképét.

Az internetes portál immár hatodik alkalommal rendezi meg az Év Szállása és Év Turisztikai Települése és Év Turisztikai Attrakciója versenyt, amelynek keretében a hazai települések, attrakciók, illetve több mint 10 ezer belföldi és több százezer külföldi szálláshely verseng az utazóközönség és a zsűri kegyeiért.

A megmérettetés 2 éve új kategóriával bővült, ugyanis az intézmények és a turisztikai attrakciók értékelése mellett a zsűri díjazza a Turizmus Szakma Példaképét is az Ifj. Papp Imre-emlékdíjjal. Az előző évben a díjat Tóth Ákos, az Utazómajom alapítója, megálmodója nyerte meg.

„Továbbra is szeretnénk felkutatni azokat az embereket, akik nagy elhivatottságot mutatnak szakmájuk iránt és olyan kiemelkedő belföldi turisztikai terméket, szolgáltatást hoztak létre, amelyek irányt mutatnak a régió, vagy szálláshelypiac szereplői számára” – mondta Szigetvári József, a Szallas.hu ügyvezetője.

Kiből lehet példakép?

A portál olyan, a turizmus szakmában tevékenykedő személyeket keres, akik létrehoztak valamilyen kiemelkedő belföldi turisztikai terméket, vállalkozást, vagy projektet, amely irányt mutat a régió, vagy szálláshelypiac szereplői számára. Merész és újító megoldásaikkal élen járnak a hétköznapokban, és utat mutatnak a belföldi szakmai irányok kialakításában. Munkájukat szakmai alázat, szakma iránti tisztelet és emberközpontúság jellemzi. A jelöléseket és jelentkezéseket 2018. szeptember 28-áig a következő linkeken lehet leadni:

Jelölés Turizmus Szakma Példaképe - Ifj. Papp Imre-emlékdíjra

Ha valaki magára ismert és jelentkezni szeretne a díjra, arra is van lehetőség a következő linken:

Jelentkezem a Turizmus Szakma Példaképe Díjra.

Hogyan választják ki a Szakma Példaképét?

A Szallas.hu 2013 óta hatodik alkalommal hirdeti meg a legjobb szálláshelyeket, illetve a turisztikai szempontból legvonzóbb településeket, és attrakciókat elismerő Év Szállása versenyt. A díjakat közel 900 ezer vendégértékelés, a szálláshelyekre, településekre és attrakciókra leadott voksok, valamint a szakmai zsűri véleménye alapján ítélik oda.

A zsűrit idén Horváth Vilmos, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara Turisztikai Kollégium elnöke, Majoros Szilvia, a tavaly fődíjat nyert békéscsabai Luxus Wellness Apartman képviselője, Pataki Zita televíziós műsorvezető, Vágó Ágnes, a Vendég & Hotel vezető szerkesztője, Szántó Zoltán, a Turizmus.com főszerkesztője, Hegedűs Attila, a BDO ügyvezető igazgatója, valamint a Szallas.hu képviseletében Szigetvári József ügyvezető és Papp István termékmenedzser.

A verseny főtámogatója az OTP SZÉP-kártya.

A Turizmus Szakma Példaképe - Ifj. Papp Imre-emlékdíjat szintén a szakmai zsűri ítéli majd oda az arra leginkább érdemesnek tartott jelöltnek.

Az Év Szállása verseny 2018. október 30-ig tart, ezt követően a szakmai zsűri kiértékeli az eredményeket, és november 29-én, az Év Szállása díjátadó gálán nyilvánosságra hozza a nyerteseket.

További információ a versenyről és az előző évek eredményeiről:

https://szallas.hu/evszallasa-versenyrol

Forrás: turizmus.com

Kép: gk.uni-neumann.hu

Ezek érdekelhetnek még

2020. Március 29. 08:07, vasárnap | Belföld

A tisztifőorvos ismét azt kérte az idősektől, hogy maradjanak otthon

A szombattól hatályos kijárási korlátozással szintet lépett a járvány elleni védekezés - jelentette ki az országos tisztifőorvos az operatív törzs szombati online sajtótájékoztatóján.

2020. Március 29. 07:36, vasárnap | Belföld

Semmi nem akadályozza a mezőgazdasági munkákat

A mezőgazdasági munkavégzést a koronavírus okozta helyzet semmilyen körülmények között nem akadályozza - jelentette ki a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetségének (Magosz) elnöke szombaton az M1 csatornán.

2020. Március 29. 05:01, vasárnap | Belföld

Jelentős fagy várható a jövő héten

Jelentős fagy várható a jövő héten - hívta fel a figyelmet az Országos Meteorológiai Szolgálat szombaton.

2020. Március 29. 05:00, vasárnap | Belföld

A szabályok betartása gátolja a vírus terjedését

A kormány koronavírus-járvány ügyében hozott minden döntésének az a célja, hogy gátolni, lassítani lehessen a vírus terjedését és az egészségügyi ellátórendszer, az ott dolgozók fel tudjanak készülni a betegek ellátására