Városlista
2019. július 19, péntek - Emília

Hírek

2010. Január 21. 09:15, csütörtök | Helyi
Forrás: Nyugathír

A bérlakások értékesítéséből 300 millió forint folyt be Győr kasszájába

A bérlakások értékesítéséből 300 millió forint folyt be Győr kasszájába

Már közel 300 millió forint folyt be a győri Városháza kasszájába a bérlakások értékesítéséből. Dr. Somogyi Tivadar alpolgármester elmondta, a program 2007-es meghirdet&#

Dr. Somogyi Tivadar elmondta: a közgyűlés még 2007-ben fogadta el az önkormányzati bérlakások értékesítéséről szóló tervezetet, ami 2008 második felében már el is indult. sszesen kétezer lakást ajánlottak ki megvásárlásra a bérlőknek, azóta közel 1000 visszajelzés érkezett az önkormányzathoz. Az értékesítésre kínált lakások a Belvárosban, Adyvárosban és Marcalvárosban találhatók. Egy jó állapotban lévő adyvárosi ingatlant akár 5-6 millió forintért is megvehetnek a bérlők, a belvárosi lakások azonban ennél drágábbak.
Az utóbbi időben kicsit lassabban halad az ügyintézés, mert a lakásokat először társasházzá kell alakítani, de mindenkit megnyugtatott, hogy akik érdeklődtek, meg tudják majd venni a lakásaikat. Az alpolgármester hozzátette, a közeljövőben egy újabb 300 milliós szerződést kötnek majd meg a bérlőkkel. 100 lakás eladása jelenleg is folyamatban van, 700 bérlővel pedig folyamatosan tárgyalnak.

Ezek érdekelhetnek még

2019. Július 18. 12:28, csütörtök | Helyi

Hatalmas változás következik a győri Audi Hungariánál

Ősztől Alfons Dintner, az Audi AG ingolstadti előszéria központjának vezetője váltja az Audi Hungaria Zrt. igazgatóságának elnöki pozíciójában Achim Heinflinget, aki Ingolstadtban az Audi AG legnagyobb gyárát vezeti majd.

2019. Július 17. 13:35, szerda | Helyi

Frissítve: új hírek az esetről- Kiszakadt a vízkapu csöve Győrben, miután rátolatott egy autó

Rátolatott egy kocsi a vízkapu csövére Győr sétálóutcáján, a Baross úton. Küldte portálunknak egy arra járó olvasónk.

2019. Július 17. 13:10, szerda | Helyi

Kombájn és egy gabonatábla lángol Győrnél

Háromhektáros területen ég a tarló és a lábon álló gabona Győr külterületén, Somosmajornál.

2019. Július 16. 16:25, kedd | Helyi

A Győri Balett művészei nyáron Olaszországban is remekeltek

Herkovics Eszter Adria és Luigi Iannone a Győri Balett művészei a napokban Olaszországban léptek fel, Ricardo Nunez tiszteletére rendezett eseményen.