Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2010. Július 20. 07:53, kedd | Bulvár
Forrás: Story Online

A börtön előtt még levetkőzött Lindsay

A börtön előtt még levetkőzött Lindsay

Holnap megkezdi élete legkeményebb kilencven napját Lindsay Lohan, a szabad élettől pedig úgy búcsúzott, ahogy az utóbbi években a legtöbbet láttuk - meztelenül egy magazin oldalin.

 

A GQ német főhadiszállásán valószínűleg pezsgőt bontottak, amikor Lindsay börtönbüntetésre ítélték. Persze nem azért, mert kárörvendőek lennének, csupán így ők lettek az utolsó magazin, ahol LiLo megmutatta a bájait, mielőtt bevonult a hűvösre. Bár a szó szoros értelmében azért nagyon nem mutatta meg magát, mert egy gitárral, illetve egy sokat nem takaró hálós leotardba azért elbújtatta népszerű domborulatait. De ettől még az utolsó szexi képsorozat, ami a kilencvennapos rácsos házbeli vendégeskedése előtt készült. Ez pedig valószínűleg rekordeladásokat fog eredményezni. Mert Lindsay személye ugyan már taszítja az emberek többségét, de a testéért még mindig rengeteg férfi van oda világszerte. 

 

 

 

Közben Los Angelesben korántsem ekkora az öröm a jogosan megítélt dutyi okán. A Lohan-család büszkesége ugyanis még mindig képtelen feldolgozni, hogy holnaptól kezdve három hónapon át csak narancssárga kezeslábast fog hordani. Sőt, biztos benne, hogy valaki majd megmenti az utolsó pillanatban. Hiszen, ha OJ megúszta a kettős emberölést, akkor ő nehogy már pár tucat drogos kihágásért üljön. De valószínűleg a hőse nem fog megérkezni.

 

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 20. 09:47, szombat | Bulvár

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából Csepelen

Kizuhant egy hároméves kisgyermek egy emeletes ház ablakából a főváros XXI. kerületében, Csepelen, a Kossuth Lajos utcában pénteken. A gyermeket a mentők kórházba vitték.

2024. Április 11. 08:19, csütörtök | Bulvár

BRFK: filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés Budapesten

Filmforgatás miatt hallatszott lövöldözés csütörtökre virradó éjjel Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) a rendőrség honlapján.

2024. Április 10. 07:32, szerda | Bulvár

Jövő vasárnapig lehet jelentkezni a Nemzeti Kibervédelmi Intézet hackerversenyére

Április 21-én éjfélig lehet jelentkezni a Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Nemzeti Kibervédelmi Intézetének hackerversenyére.

2024. Április 09. 07:40, kedd | Bulvár

Parancsnoki elismerésben részesültek a szombati, bosznia-hercegovinai mentésben résztvevő magyar katonák

Elismerő parancsnoki érmeket adott át Sticz László vezérőrnagy, az EUFOR Althea parancsnoka a szombati életmentő akcióban résztvevő katonáknak és a civil repülésirányítónak a Szarajevó melletti Butmir táborban