Városlista
2023. június 6, kedd - Norbert

Hírek

2010. Január 09. 07:11, szombat | Belföld
Forrás: HírTV

A cigány asszony elárulta a magzatkárosító gyógyszer nevét

A cigány asszony elárulta a magzatkárosító gyógyszer nevét

Több borsodi roma vezető is elismerte, hogy vannak olyan cigányasszonyok, akik terhességük ideje alatt tudatosan szednek olyan gyógyszereket, amelyek ártanak a magzatnak.

A Célpont stábjának egy Bódva-völgyi település kisebbségi önkormányzatának vezetője azt mondta, hogy a cigány anyák azért szednek nagyon erős nyugtatókat, hogy a bennük fejlődő magzat sérüljön, és a szülés után a beteg gyerek után több családi pótlékot kapjanak.

Műsorunkban egy cigány asszony elárulta a magzatkárosító gyógyszer nevét is, amelyről később a toxikológus azt mondta, hogy valóban alkalmas arra, hogy a születendő gyermek pszichés fejlődését gátolja.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 06. 14:37, kedd | Belföld

Több mint 150 millió forintnyi hamisított terméket, köztük LEGO-játékot foglalt le a NAV

Hamis LEGO-játékot, szabadidőruhákat és partiszetteket foglalt le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), a 153 millió forint értékűrakományra az M43-as autópályán egy bolgár rendszámú kamionban ellenőrzésekor bukkantak.

2023. Június 06. 14:35, kedd | Belföld

36 milliárd forintos autóipari beruházással 300 új munkahely jön létre Győrben

A Dana amerikai gépjárműalkatrész-gyártó körülbelül 36 milliárd forint értékű beruházása nyomán 300 új munkahely jön létre Győrben - jelentette be Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden.

2023. Június 06. 06:00, kedd | Belföld

Orbán Viktor a dél-koreai parlament elnökét fogadta