Városlista
2023. június 7, szerda - Róbert

Hírek

2010. Január 29. 09:00, péntek | Helyi
Forrás: Nyugathír

A csellengő tinik számára nyújtanak elfoglaltságot Győrben a máltaiak

A csellengő tinik számára nyújtanak elfoglaltságot Győrben a máltaiak

j szolgáltatásokkal bővült a Színestér, a Magyar Máltai Szeretetszolgálat plazaprogramja. A szervezet egy hónapja nagyobb helyiségbe költözött, valamint több szakember is csatlakozott

Eddiginél jóval tágasabb helyiségbe költözött a Színestér. A Magyar Máltai Szeretetszolgálat egy éve indította el programját, a cél továbbra is az, hogy a bevásárlóközpontokban csellengő tinik számára hasznos elfoglaltságot nyújtsanak. Az elmúlt hetekben jócskán átalakult a szervezet, több új szakember is csatlakozott hozzájuk. Egyikük foglalkozása tutor-mentor, aki a például pályaválasztási, viselkedési és életvezetési tanácsaival segít a fiataloknak.
Ezen kívül új profillal bővült a Színes tér, most már korrepetálással is foglalkoznak.

Az órákat nem fix időpontban, hanem igény szerint tartják. Tehát bárki betérhet ide, akinek aznap gondot jelentett az iskolai tananyag megértése, vagy nem boldogul a házi dolgozat megírásával. A régi programok a változások ellenére is megmaradtak, így az önismereti foglalkozások, a filmklub vagy a kézműves délutánok továbbra is várják a fiatalokat.


Ezek érdekelhetnek még

2023. Június 07. 09:15, szerda | Helyi

24. Győri Ovifoci Gála

Remek hangulatban, gólokban gazdag örömfocival zárták az évet a Győri Ovifoci Klub focistái.

2023. Június 07. 08:15, szerda | Helyi

36 milliárd forintból fejleszt a Dana

Harminchatmilliárd forintból bővíti győri üzemét a Dana Hungary.

2023. Június 07. 07:15, szerda | Helyi

Egy hétvége, 20 baleset

A Győr-Moson-Sopron megyében az elmúlt hétvégén 5 személyi sérüléssel járó, és 15 anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset történt – közölte a rendőrség.

2023. Június 06. 09:10, kedd | Helyi

A kávé szeretete összehoz- Győri Kávékülönlegességek

Van egy fantasztikus „kávésztori” Győrben, aminek a főszereplői két „kávé guru”, akiket összeköt a minőségi kávé szeretete, és az, hogy szeretnének értéket teremteni a győri kávékultúrában.