Városlista
2024. április 30, kedd - Katalin, Kitti

Hírek

2010. Május 12. 07:43, szerda | Kék hírek
Forrás: HírTV

A fagyasztóládába rejtette a holttestet

A fagyasztóládába rejtette a holttestet

Fagyasztóládában találtak rá annak a férfinak a holttestére, akit gyilkosa még szombaton ölt meg ecsegfalvi otthonában. Az emberölés gyanúsítottját rövid üldözés után fogták el a rendőrök. A fiatalember beismerő vallomást tett.

A Békés megyei Ecsegfalván élő 53 éves áldozatra hétfőn délután talált rá egyik munkatársa. A Bocskai utcai házában magányosan élő férfi ugyanis nem jelent meg munkahelyén. Az áldozat a fagyasztószekrényben volt, ahová gyilkosa elrejtette. A helyszíni szemle során a rendőrök már sejtették, hogy - a házból hiányzó értékek és iratok mellett - a gyilkos elvitte áldozata autóját is. A gépkocsit azonnal keresni kezdték, s nemsokára fel is fedezték a szomszédos faluban, Dévaványán. A gyilkos menekülni kezdett a kocsival, mikor meglátta a rendőröket, de rövid üldözés után sikerült megállítaniuk a járőröknek. A 23 éves férfi elismerte a gyilkosságot, elmondta hogy pénzügyi vitába keveredett áldozatával. Veszekedtek, majd dulakodtak egymással, mikor előkerült a kés, mellyel átvágta a férfi torkát. A holttestet betette a hűtőládába, magához vette az áldozat értékeit, majd elhajtott autójával. Az emberöléssel meggyanúsított férfit őrizetbe vették, s kezdeményezték előzetes letartóztatását.


HavariaPress

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 17:26, hétfő | Kék hírek

Megszúrta tanulótársát egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában

Megszúrta tanulótársát és súlyos sérülést okozott egy lány a bőnyi Szent István Király Általános Iskolában - közölte a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Rendőr-főkapitányság hétfőn a police.hu oldalon.

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.