Városlista
2019. november 17, vasárnap - Hortenzia, Gergő

Hírek

2010. Február 13. 06:15, szombat | Kék hírek
Forrás: HírTV

A falon át juttottak a lakásba a betörők

A falon át juttottak a lakásba a betörők

Falat bontott - így jutott egyik lakásból a másikba az a négyfős társaság, amelyet csütörtökön, késő este buktattak le a rendőrök. A betörök közül hárman még fiatalkorúak: ketten 16, míg egyik társuk 17 éves.

Az eddigi adatok alapján a társaság tagjai a VIII. kerületi Kis József utca egyik lakásának falát kibontották, majd az üregen át átmásztak a szomszédba, ahol különböző értéktárgyakat zsákmányoltak. Mindez úgy derült ki, hogy a rendőrök csütörtökön késő este fiatalokat igazoltattak a Köztársaság téren, mivel gyanúsan viselkedtek. Egyikük ruhájából különböző értékek kerültek elő, amelyek a betörésből származtak.

A rendőrség az ügy kapcsán négy embert gyanúsít: két 16 éves, egy 17 éves és egy 41 éves férfit. Ellenük lopás miatt indult eljárás - tájékoztatta a Független Hírügynökséget közleményében a Budapesti Rendőr-főkapitányság.


Ezek érdekelhetnek még

2019. November 17. 12:34, vasárnap | Kék hírek

Féltékenységből szétvert egy kocsit egy nő

A kecskeméti rendőrök befejezték az ügy vizsgálatát, és a gyanúsított ellen vádemelést javasolnak.

2019. November 17. 07:00, vasárnap | Kék hírek

Folytatódott a fővárosi szórakozóhelyek ellenőrzése, öt embert előállítottak

Folytatódott a belvárosi szórakozóhelyek éjszakai komplex bűnügyi és rendészeti ellenőrzése Budapesten, a rendőrség több mint száz embert igazoltatott, közülük ötöt előállított

2019. November 16. 15:29, szombat | Kék hírek

A szurkolók szerint világszínvonalú a Puskás Aréna

A szurkolók egyöntetű véleménye, hogy világszínvonalú lett a Puskás Aréna, melyet pénteken a Magyarország-Uruguay barátságos labdarúgó-mérkőzéssel avattak fel.

2019. November 16. 13:16, szombat | Kék hírek

Másfél kilogramm kábítószert találtak egy budapesti testvérpárnál

Új pszichoaktív anyaggal kereskedő testvérpárt vett őrizetbe a rendőrség a fővárosban, a két férfinál másfél kilogramm kábítószert találtak - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton a rendőrség honlapján.