Városlista
2024. május 17, péntek - Paszkál

Hírek

2011. Január 31. 07:55, hétfő | Helyi
Forrás: Nyugathír

A Gyirmót kiütötte a ETO-t a teremtorna debreceni csoportküzdelmeiben

A Gyirmót kiütötte a ETO-t a teremtorna debreceni csoportküzdelmeiben

A két győri labdarúgócsapat közül a másodosztályú Gyirmót komolyan vette, míg az élvonalbeli Győri ETO FC ellazáskodta a Borsodi Teremlabdarúgó-torna vasárnapi, debreceni döntőjét. Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a gyirmótiak

A Győri ETO FC két vereség után viszonylag gyorsan el is búcsúzott a debreceni finálétól: a Gyirmóttal elszenvedett 6-3-as kudarc után az NB1-es gárda 3-2-re kikapott a házigazda DVSC-től is, így már a csoportküzdelmek után távozott az együttes a küzdelmektől. A Gyirmót jól szerepelt: ugyan 2-1-re kikapott a Debrecentől, de az ETO elleni háromgólos siker elegendő volt ahhoz, hogy az együttes a döntőbe jutásért játszhasson. Az elődöntőben a diósgyőriek ellen kellett megharcolni az NB2-es legénységnek, és a DVTK csak büntetőkkel volt jobb, miután a rendes játékidőben 3-3 lett a derbi vége. Végül a gyirmótiak a 3. helyért játszhattak Debrecenben, és a Vasas ellen 5-3-ra nyerni tudtak, amellyel nemcsak a bronzérmet gyúűjtötték be, de mellé másfél millió forintos pénzdíjazás is ütötte a győriek markát.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 17. 09:14, péntek | Helyi

Győr legfinomabb kakaós csigáját kerestük – Megtaláltuk! (PR)

Kétféle ember van a világon: van aki tekeri, van aki harapja a kakaós csigát. Akár harapod, akár tekered a Bedő Pékség csigáját, egy problémád lesz vele: egyszer véget ér a tekercs.

2024. Május 17. 08:13, péntek | Helyi

Egész napos programok kicsiknek és nagyoknak – szombaton lesz a VIII. Gulyahajtás

Május 18-án, szombaton immár nyolcadik alkalommal szervezik meg Dunaszegen a gulyahajtást. A rendezvény idén is élményekkel teli családi kikapcsolódással kecsegtet.

2024. Május 17. 07:12, péntek | Helyi

Melléképület égett Écsen

Kerti hulladék égetéséből terjedt tovább a tűz egy melléképületre Écsen.

2024. Május 16. 09:15, csütörtök | Helyi

Változik az időpont foglalás rendszere

Július 1-től az Egészségablak applikációban és a 1812-es telefonszámon is lehet majd időpontot foglalni.