V√°roslista
2023. m√°rcius 28, kedd - Gedeon, Johanna

Hírek

2010. Január 15. 07:55, péntek | Helyi
Forr√°s: gyor.hu

A győri Jedlik Ńnyos-híd névadóját köszöntötte Borkai Zsolt

A győri Jedlik Ńnyos-híd névadóját köszöntötte Borkai Zsolt

Az önkormányzat és a Kisalföld közös névpályázatán a Szigetet Révfaluval összekötő híd a Jedlik Ńnyos híd nevet kapta. A névadót 2010. január 14-én kö

A kiírás szerint a pályázat nyertese az a személy, aki először javasolta a végső győztes nevet, aki pedig Szalai Zsolt, kunszigeti lakos volt. A nyertes elmondta, nagy öröm számára, hogy az ő javaslata lett a befutó, hiszen úgy gondolja, Jedlik Ńnyos Győr egyik legjelentősebb személyisége, akiről méltán nevezhetjük el a két városrészt összekötő hidat.

Borkai Zsolt polgármester és Nyerges Csaba a Kisalföld főszerkesztője adta át Szalai Zsoltnak az önkormányzat értékes ajándékcsomagját, amelyben található többek között bérlet két fő részére az Audi ETO KC női kézilabdacsapat hazai mérkőzéseire, két fő részére színházbérlet, belépőjegyek a Vaskakas Bábszínház előadásaira, Győr bora, Győr pálinkája, pálinkáspohár készlet, kerámia bortartó, Győrről szóló könyvek és más ajándékok.


Ezek érdekelhetnek még

2023. M√°rcius 27. 09:15, h√©tfŇĎ | Helyi

Vil√°gbajnok k√©zilabdakapust igazolt a GyŇĎri Audi ETO KC

Rinka Duijndam szem√©ly√©ben vil√°gbajnok holland kapust igazol a bajnoki c√≠mv√©dŇĎ GyŇĎri Audi ETO KC nŇĎi k√©zilabdacsapata.

2023. M√°rcius 27. 08:16, h√©tfŇĎ | Helyi

Megsz√ľletett a meg√°llapod√°s az Audi √©s a szakszervezet k√∂z√∂tt

Az Audi Hungaria munkaad√≥i oldal t√°rgyal√≥deleg√°ci√≥ja a p√©nteki napon √°tadta √ļjabb b√©remel√©si aj√°nlat√°t a munkav√°llal√≥i oldal t√°rgyal√≥deleg√°ci√≥j√°nak.

2023. M√°rcius 27. 07:14, h√©tfŇĎ | Helyi

Csalókra hívják fel a figyelmet

Ismét adathalász csalókra figyelmeztet az MVM.

2023. M√°rcius 26. 09:15, vas√°rnap | Helyi

Te melyik utat v√°lasztod? ‚Äď BŇĪnmegelŇĎz√©si program a gyŇĎri b√∂rt√∂nben

Te melyik utat v√°lasztan√°d? c√≠mmel bŇĪnmegelŇĎz√©si programon vehettek r√©szt k√∂z√©piskol√°sok a gyŇĎri b√∂rt√∂nben.