V√°roslista
2024. j√ļnius 12, szerda - VillŇĎ

Hírek

2010. Január 15. 07:55, péntek | Helyi
Forr√°s: gyor.hu

A győri Jedlik Ńnyos-híd névadóját köszöntötte Borkai Zsolt

A győri Jedlik Ńnyos-híd névadóját köszöntötte Borkai Zsolt

Az önkormányzat és a Kisalföld közös névpályázatán a Szigetet Révfaluval összekötő híd a Jedlik Ńnyos híd nevet kapta. A névadót 2010. január 14-én kö

A kiírás szerint a pályázat nyertese az a személy, aki először javasolta a végső győztes nevet, aki pedig Szalai Zsolt, kunszigeti lakos volt. A nyertes elmondta, nagy öröm számára, hogy az ő javaslata lett a befutó, hiszen úgy gondolja, Jedlik Ńnyos Győr egyik legjelentősebb személyisége, akiről méltán nevezhetjük el a két városrészt összekötő hidat.

Borkai Zsolt polgármester és Nyerges Csaba a Kisalföld főszerkesztője adta át Szalai Zsoltnak az önkormányzat értékes ajándékcsomagját, amelyben található többek között bérlet két fő részére az Audi ETO KC női kézilabdacsapat hazai mérkőzéseire, két fő részére színházbérlet, belépőjegyek a Vaskakas Bábszínház előadásaira, Győr bora, Győr pálinkája, pálinkáspohár készlet, kerámia bortartó, Győrről szóló könyvek és más ajándékok.


Ezek érdekelhetnek még

2024. J√ļnius 12. 09:12, szerda | Helyi

J√≥ figyelmeztet√©s ez a tŇĪzeset: figyelt√©k, m√©gis tov√°bbterjedtek a l√°ngok

Kerti hullad√©kot √©gettek a minap Dunaszegen, a Hunyadi J√°nos utc√°ban. A tŇĪz tov√°bbterjedt √©s mintegy k√©tsz√°z n√©gyzetm√©teren puszt√≠tott annak ellen√©re, hogy fel√ľgyelt√©k.

2024. J√ļnius 12. 08:14, szerda | Helyi

Kopasz Bálint kiharcolta az olimpiai részvételt, nagy fölénnyel nyert a válogatón

A kajak egyes 1000 m√©teres d√∂ntŇĎj√©t megnyerve megv√°ltotta a p√°rizsi indul√°s jog√°t a szegedi v√°logat√≥n Kopasz B√°lint, a GyŇĎri Graboplast VSE versenyzŇĎje.

2024. J√ļnius 12. 07:13, szerda | Helyi

GyŇĎrben tesztelik a vil√°g leghat√©konyabb e-buszait

GyŇĎr v√°rosi k√∂zleked√©s√©ben mutatkozik be a Kravtex-K√ľhne Csoport elsŇĎ, 100 sz√°zal√©kban ban elektromos meghajt√°s√ļ aut√≥busza, a vadonat√ļj Credobus Electronell.

2024. J√ļnius 11. 09:13, kedd | Helyi

Valamit visz a v√≠z, sokan a rendsz√°mt√°bl√°t vesztett√©k el az esŇĎ miatt

Rendsz√°mt√°bl√°k sora veszett el a h√©tfŇĎn lez√ļdult esŇĎben, √©rdemes n√©zni a Facebookon l√©vŇĎ csoportokat, amelyeken t√∂bben is posztoltak a megtal√°lt darabokr√≥l. Nagy k√°rokr√≥l is √©rkeztek h√≠rek.