Városlista
2024. május 1, szerda - Fülöp

Hírek

2010. November 25. 14:53, csütörtök | Bulvár
Forrás: Story Online

A karakter marad, Damu távozik

A karakter marad, Damu távozik

Bár korábban megbocsátott Damu Rolandnak csatornája, most úgy döntöttek, azonnali hatállyal menesztik a sorozatszínészt. A produkció a már bevett megoldást választotta a híresség esetében is: Várnagy Előd karakterét más viszi tovább.

"Damu Roland karaktere, Várnagy Előd marad a sorozatban, mert egy erős eseményszál központi figurája. Bár van némi kockázata egy szereplő lecserélésének, nincs más megoldás. December közepéig van időnk megtalálni az új Elődöt, a Rolanddal felvett jelenetek januárig lesznek képernyőn. Utolsó jelenetében Előd kimegy a fürdőszobába, hogy élete egyik legrosszabb pillanatában rendbe hozza magát" - mondta el Nagy Tamás a sorozat producere a StoryOnline-nak.


Azt, hogy ki bújik Várnagy Előd bőrébe, még nem lehet tudni. Külföldön gyakoribb, de nálunk sem az első eset lesz ez a színészcserére: így került például a Jóban Rosszban sorozatban Legerszki Kriszti is, aki Pongrácz Barbara szerepét vette át a külföldre távozó Mészáros Kittytől. A változás eleinte furcsa volt a sorozat nézőinek, akik hetek alatt hozzászoktak az új szereplőhöz.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.

2024. Április 23. 06:43, kedd | Bulvár

A szicíliai maffiavezér álnéven udvarolt nőknek a közösségi oldalakon

Agglegény orvosként regisztrálta magát, és nőkkel keresett kapcsolatot a legnagyobb közösségi oldalakon Mattia Messina Denaro, a Cosa Nostra szicíliai maffiaszervezet volt vezetője - hozták nyilvánosságra a hatóságok hétfőn.

2024. Április 21. 11:26, vasárnap | Bulvár

Médiakutató: korszakalkotó a Delta mesterséges intelligenciával alkotott műsorvezetőjének megjelenése

Korszakalkotónak nevezte a köztelevízió Delta című műsora mesterséges intelligenciával alkotott szereplőjének felbukkanását Szűts Zoltán médiakutató az M1 aktuális csatorna Ma reggel című műsorában vasárnap.