Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Február 11. 07:09, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

A lakosság segítségével keresik a fiatal nő bántalmazóját

A lakosság segítségével keresik a fiatal nő bántalmazóját

Százezer forintot ajánlott fel a rendőrség annak, aki nyomra vezeti a hatóságot egy közterületen elkövetett súlyos kimenetelű mezőberényi támadás ügyében – értesült a HavariaPress.

Az egyelőre ismeretlen tettes január 31-én késő délután támadott meg egy 33 éves nőt a békési városban, a Kálvin tér egyik lakóháza előtt. Áldozatát többször megütötte, ennek következtében a nő 8 napon túl gyógyuló, súlyos sérüléseket szenvedett. Az elkövető a támadást követően a Puskin utcán a belváros irányába futott el, majd az Árpád utcában várakozó sötét színű régi típusú „sedan" jellegű személygépkocsival menekült el a környékről.

A beszerzett adatok szerint az elkövető kb. 180-185 cm magas, fehér bőrű, beesett arcú, hosszúkás orrú férfi volt, aki fekete vagy sötét bakancsot, fekete, oldalzsebes katonai gyakorló nadrágot, fekete, combig érő kabátot és fekete kapucnit viselt. Az azonosítása azonban eddig nem sikerült, a rendőrség ezért most a lakosság segítségét is kéri az ügyben, a nyomravezető részére pedig százezer forint pénzjutalmat ajánlottak fel. A bejelentések megtehetők a Békési Rendőrkapitányságon vagy a Mezőberényi Rendőrőrsön, valamint az ismert segélyhívó telefonszámokon is.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.