Városlista
2020. április 7, kedd - Herman

Hírek

2010. Január 29. 14:16, péntek | Bulvár
Forrás: Story Online

A lantművész régi szerelme felbukkant, és azt kéri, legyenek együtt

A lantművész régi szerelme felbukkant, és azt kéri, legyenek együtt

Magyarország leghíresebb vőlegénye párra lelt, a Benkő feleséget keres című műsorban. Andreával a legnagyobb boldogságban élnek, most viszont valami olyan történt, amire nem számítottak. Az asszony 27 év elteltével úgy döntött, vissz

"Blanka életem egyik legnagyobb szerelme volt - idézte fel Benkő az emlékeket. - Az utcán szólított le, első látásra megfogott. Utána egy évig sülve-főve együtt voltunk, de a kapcsolat végül kihűlt. Most azt mondja, ő továbbra is velem maradt volna, sőt, állítólag miattam hagyta el anno a férjét. Ha Blanka így emlékszik, akkor még szebb, de szerintem előbb mentünk szét, mint ahogyan elvált. Sőt, ha annyira szerette volna a párját, akkor nem kezdett volna velem."

Vajon mit szól a nyilvánosan egymásra talált házaspár ahhoz, hogy Blanka ismét feltűnt a színen?
"Aranyos, drága, nagyon tisztelem őt. De ha akart volna valamit, azt 27 évvel ezelőtt is bejelenthette volna. Andival született egy megállapodásunk, most rúgjam fel? Vagy két asszony legyen az oldalamon? Andreának egyébként megvan a véleménye mindenről, erről is. Senkit nem tart vetélytársnak, biztosnak érzi a pozícióját."

Dániel elárulta, hogy ha szerelemről van szó, őt nem lehet befolyásolni. Ahogy fogalmaz, ha fent megszületik valami és jön az égi áldás, az ellen nem tehetünk semmit. "Mi magunk nem kreálhatunk szerelmet, az ránk száll. Vagy elfogadjuk, vagy elfutunk előle."

Blanka antennái mindenesetre ismét befogták az "égi jelet", ezt a Mónika Show pénteki adásában be is bizonyítja. A műsorban ajándékkal próbálja majd levenni a lábáról szívszerelmét: hagymát ad neki.

"Amikor megismerkedtünk, akkor is bűzlöttem a hagymától, amit mindig is imádtam - mondta az ország első számú férje. - Most azért bizonyos keretek közé vagyok szorítva. De Andrea is tudja, hogy a hagyma remek a potenciára, és szükségem van rá, hogy korlátlanul tudjuk ölelni egymást."

Vajon Blanka vallomása után is megingathatatlan marad Andrea helyzete? Dániel megérzi majd az égi áldást, úgy, mint egykori szerelme? Kit választ a nagyétvágyú lantművész? Minden kiderül január 29-én 17 óra 20 perckor, a Mónika Showból!

Forrás: RTL Klub, Sajtóklub


Ezek érdekelhetnek még

2020. Április 07. 07:10, kedd | Bulvár

Karanténkommentátorokat keres az M2 Petőfi TV és az M4 Sport

Karanténkommentátor kerestetik címmel adott ki közös felhívást hétköznapi helyzetek kommentálására az M2 Petőfi TV és az M4 Sport:

2020. Április 06. 14:02, hétfő | Bulvár

A Mulant júliusban, a Fekete özvegyet novemberben küldené a mozikba a Disney

A Walt Disney stúdió a hétvégén bejelentette, hogy a koronavírus-járvány miatti átütemezett filmbemutatói közül a Mulant júliusban, a Fekete özvegy című képregényfilmet pedig novemberben kezdi forgalmazni a mozikban.

2020. Április 04. 16:11, szombat | Bulvár

Több mint 12 ezer ember akar űrhajós lenni

Több mint 12 ezer nő és férfi jelentkezett asztronautának az amerikai űrkutatási hivatal (NASA) által kiírt pályázatra.

2020. Április 04. 09:07, szombat | Bulvár

Nicole Kidman az Amazon egy új sorozatában játszik

A Hatalmas kis hazugságok című sorozat sztárja, Nicole Kidman leszerződött az Amazon egy új sorozatához, amely egy áprilisban megjelenő regényből készül.