Városlista
2024. július 20, szombat - Illés

Hírek

2010. Február 11. 13:54, csütörtök | Kék hírek
Forrás: HírTV

A leánykollégium előtt füttyögött a mutogatós

A leánykollégium előtt füttyögött a mutogatós

Egy nyíregyházi lánykollégium ablaka előtt végzett önkielégítést szerda délután egy nyíregyházi férfi – tudta meg csütörtökön a Független Hírügynökség.

Már jól ismerik a rendőrök azt a 27 éves nyíregyházi férfit, aki ellen legutóbb szerdán indítottak eljárást szeméremsértés miatt. Fülöp Gergely, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatott: a 27 éves nyíregyházi férfi szerdán délután egy középiskolai lánykollégium ablaka előtt végzett önkielégítést, miközben füttyögéssel hívta fel magára a bent lévők figyelmét, akik viszont értesítették a rendőrséget. Mint kiderült, a gyanúsított ellen már többször folyt rendőrségi eljárás ilyen bűncselekmények miatt.

FH


Ezek érdekelhetnek még

2024. Július 18. 07:51, csütörtök | Kék hírek

ORFK: átverés a rendőrség nevében küldött sms

Átverés a rendőrség nevében küldött sms, amely többnyire be nem fizetett közigazgatási bírságról, tilosban parkolásról vagy gyorshajtásról szól - figyelmeztetett az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) a police.hu oldalon szerdán.

2024. Július 16. 07:45, kedd | Kék hírek

A rendőrség szerint nem olyan aggasztóak a közállapotok Kerepes környékén, ahogy az a közösségi médiában megjelenik

Torzítják a valós képet azok a - közösségi médiában megjelent - híradások, amelyek a gödöllői HÉV vonalán az utóbbi időben kialakult közállapotokról tudósítanak

2024. Július 15. 08:01, hétfő | Kék hírek

Balatonba fulladt egy külföldi fiatal szombaton

Vizibiciklivel fürdőző külföldi fiatal fulladt szombaton a Balatonba Siófoknál - tájékoztatta a Vízimentők Magyarországi Szakszolgálata vasárnap az MTI-t.

2024. Július 13. 08:36, szombat | Kék hírek

A Balatonba fulladt egy fiatal férfi

Holttestet találtak a vízimentők a Balatonban, Révfülöpön pénteken.