Városlista
2020. június 2, kedd - Anita, Kármen

Hírek

2010. Június 13. 07:25, vasárnap | Belföld
Forrás: HírTV

A megroggyant házakat bontják Borsodban

A megroggyant házakat bontják Borsodban

Már bontják a megroggyant házakat az árvíz sújtotta Borsod megyei Felsőzsolcán, az összedőlt épületek romjait elszállítják. A faluban 93 otthon vált lakhatatlanná.

A település alsóbb részein még mindig több utca vízben áll, bár folyamatosan szivattyúznak, a fertőtlenítést nem tudták elkezdeni. A Sajó múlt héten öntötte el Felsőzsolcát, a folyó a Hernáddal és a Bódvával együtt tovább apad.

Az országban 382 kilométeren van még rendkívüli készültség a folyókon, veszélyhelyzet pedig Borsodon kívül már csak Jász-Nagykun-Szolnok, Bács-Kiskun és Csongrád megyében van érvényben.


(hírTV)

Ezek érdekelhetnek még

2020. Június 02. 18:06, kedd | Belföld

Településfásítási programot hirdet az Agrárminisztérium

Településfásítási programot hirdet 500 millió forintos keretösszeggel az Agrárminisztérium a 10 ezer fő alatti lakosszámú településeknek, amelyek együttesen 12 ezer sorfát igényelhetnek térítésmentesen

2020. Június 02. 17:04, kedd | Belföld

A járvány egyértelműen lecsengőben van

Egyértelműen lecsengőben van Magyarországon a koronavírus-járvány, a járványgörbe 10. napja lefelé megy - mondta az országos tisztifőorvos a járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi sajtótájékoztatóján.

2020. Június 02. 14:08, kedd | Belföld

Könnyebben juthatnak hozzá a családtámogatásokhoz a külföldről hazatérők

Könnyebben juthatnak hozzá a családtámogatásokhoz a külföldről hazatérők, mert a babaváró támogatás igénylésénél az eddigi 180-ról 90 napra csökken az elvárt magyarországi tb-jogviszony igazolásának időtartama

2020. Június 02. 13:07, kedd | Belföld

Őrizetbe vettek egy 15 éves autóvezetőt Zalában

Őrizetbe vettek Zalában egy – nem először – autót vezető 15 éves fiút, aki egy átszerelt rendszámú járművel közlekedett – közölte a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a police.hu oldalon hétfőn.